FUNDATIA IOAN BARBUS

Speranța Clișeru, cea care a ordonat intervenția brutală a jandarmilor în noaptea de 10 august, a fost inculpată în 2004 deoarece a contribuit la vânzarea ilegală a opt nave

Speranța Clișeru deține funcția de prefect al capitalei și ea este cea care a ordonat trupelor de jandarmi să intervină brutal împotriva manifestanților pașnici, la demonstrația de protest antiguvernamentală din 10 august.

Ea poartă responsabilitatea directă pentru traumele fizice și psihice pricinuite participanților la această demonstrație de protest.

Ea a fost inculpată în 2004, sub acuzația de a fi contribuit la vânzarea ilegală a opt nave: Baia de Aramă, Baia de Criş, Băneasa, Balota, Fortune 22, Bobîlna, Cărbuneşti, Comăneşti, conform rechizitoriului aceasta producând un prejudiciu de 118.985.588 dolari.

Datorită unor vicii de procedură dosarul Flota a fost returnat din instanță și închis de DNA în 2015, navele rămânând vândute pe nimic. În consecință, actualul prefect a scăpat de acuzațiile penale.

În 2016 ea a fost numită consilier al Gabrielei Firea. Anterior, Clișeru figura ca administrator public al orașului Voluntari, fiind mâna dreaptă a lui Florentin Pandele. Speranța Clișeru a fost și prefect al județului Ilfov în perioada 2013-2014. Speranța Clișeru a fost numită de Pandele și în consiliul de administrație de la SC Green City Voluntari SA.

Conform declarației de avere, Speranța Clișeru avea in 2013 nu mai puțin de șase apartamente, patru la Brașov, și câte unul în București și Constanța. Apartamentul din București are o suprafață impresionantă, de 200 de metri pătrați. Însă în declarația de avere pe 2015 nu mai figureaza decât două apartamente.

Pe langa acestea, ea mai deține și patru terenuri: două în Constanța, unul în Voluntari și altul în Brașov.

SURSA   Comisarul.ro

Monitorul Neoficial

Monitorul Neoficial

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

A demoniza, în numele unei credințe care se recomandă mincinos „creștină” și neapărat „ortodoxă”, muzica clasică, arta autentică, adică arta cu spirit, gândirea minții creștine care a absorbit fertil în siajul Revelației rigoarea spiritului grecesc și înțelepciunea romană, minte creștină roditoare de înaltă știință și cultură umanistă universale, iată expresia ignară, dar precisă a non-creștinismului …

"Dacă Putin câștigă războiul din Ucraina, el va considera că a câștigat un război cu NATO și nimic nu-l mai poate opri pentru că va fi demonstrat astfel lașitatea Occidentului și impotența liderilor politici occidentali", a declarat Anatol Șalaru, fostul ministru al Apărării din Republica Moldova, duminică la B1TV. Acesta a vorbit despre invazia rusă …

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian