FUNDATIA IOAN BARBUS

Mircea Dogaru, un sfert de secol mai târziu: Regret că nu au murit mai mulți oameni la Revoluția din 89

Pînă nu va exista lustrație în România, iar monstruozitățile ca Mircea Dogaru și iliescu, în loc să își manînce pensiile de mii de euro plătite de cei pe care nu au reușit să îi omoare la Revoluție și mineriade, vor înfunda pușcăriile, România nu va fi nun stat normal.

Am urmărit cîteva minute din emisiune. Mircea Dogaru discuta alături de Teodor Marieș și Mircea Kivu despre Revoluța din ’89. Mircea Dogaru e “președintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, in Rezerva si in Retragere (SCMD)”, adică reprezentantul foștilor securiști și torționari, folosiți de Ceaușescu, iar apoi de iliescu, pentru a teroriza întreaga țară.

Peste 1.200 de oameni au murit la Revoluție, dar pentru Mircea Dogaru nu au murit destui. Au supraviețuit prea mulți “eroi de mucava”, “Tismăneni și Patapievici”.


“Domnu’ Mărieș, regret că armata, la ordinul Partidului, n-a tras în decembrie ’89, poate nu mai aveam atîția eroi de mucava astăzi… regret că n-a tras!”

Dogaru amenința în vara din 2012 cu o nouă mineriadă, asta în timpul loviturii de stat parlamentare pusă la cale de ULS-ul căruia i-a oferit tot sprijinul, favoare evident întoarsă: “vom ieși în stradă și vom declanșa haosul” . Ponta a semnat cu Dogaru Protocolul de desfiinţare a DNA, ANI şi a Curţii Constituţionale. Scopul lui Dogaru este să se asigure că justiția nu va ajunge vreodată la el și torționarii lui, iar pentru asta protestează de ani de zile, “pentru libertatea” de a nu înfunda pușcăriile, așa cum merită. Bătrânul bolșevic protestează , împotriva “jugului fascist băsist”: “Validarea, validarea, validarea, de 3 ori validare, da? Să scăpăm de Băsescu, să fie țara liberă, după 68 de ani de la căderea jugului fascist, acest jug e mai periculos decît cel fascist […] Tre’ să meargă la pușcărie, mai avea puțin și ne amaneta la europeni.”

Mi se pare incredibil că acest torționar, această caricatură umană, acest porc transpirat care, dacă ar avea ocazia, ar ordona executarea “eroilor de mucava” supraviețuitori ai Revoluției, e un om liber. Iar adversarii lui? Urmăriți cîteva minute emisiunea, Teodor Mărieș e dominat, iar Mircea Kivu joacă rolul unei flori în glastră.

Mircea Kivu nici nu ar avea de ce să joace alt rol, din moment ce în vara 2012 era de aceeași parte a baricadei cu Dogaru (vedeți minutul 5.50 din filmarea de aici).

update

În decembrie 2014, Mircea Dogaru apare pe lista lui Alexandr Dughin de prieteni ai Rusiei.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

 

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

20 de comentarii

 1. Bogdan Calehari
  19 aprilie 2013

  Mai vinovati decat javra asta ordinara de Dogaru, sunt cei ce-l invita in studiourile televiziunilor, pemitandu-i astfel sa defece pe gura mizeriile ce fermenteaza in latrina cu epoleti.
  Armata n-a tras, dar ar fi trebuit s-o faca! Criminalul comunist spune asta, incercand sa spele de sange gasca de criminali cu stele pe umar ce si-a facut cu prisosinta datoria fata de comandantul suprem, impuscand sute de oameni pana pe 22 dec. 89, la Bucuresti, Timisoara si Cluj. Boul de Milea din cauza asta s-a sinucis – credea ca va fi tras la raspundere! Daca ar mai fi rezistat un pic, ar fi fost avansat de javra de iliescu, cum au fost avansati imediat dupa “revolutie” toti ceilalti criminali in uniforma. Astazi, l-am fi vazut si pe el la televizor dandu-ne lectii de patriotism! Citeam de curand, siderat, o stire naucitoare – justitia germana va judeca 50….da, 50 de fosti gardieni ai lagarelor de concentrare de la Auschwitz si Buchenwald!! Pentru ca nu mai sunt martori in viata, criminalii nonagenari vor fi judecati dupa documentele din arhive!! Si asta in timp ce, in absolut toate tarile foste comuniste, criminalii sunt liberi ca pasarea cerului, si nu numai ca nu se caiesc pentru crimele lor, dar te scuipa si-n ochi, daca respiri in prezenta lor.
  Mai vinovati decat latrina cu epoleti pe usa careia scrie Dogaru, este toata gasca de nulitati care se numesc “politicieni de dreapta”, gasca ce ar trebui sa reactioneze dur, pentru ca au posibilitatea aceasta, ca raspuns la actiunile unor astfel de indivizi. Dar n-o fac! De ce ? Tocmai am spus-o – pentru ca sunt niste nu- li – tati !

 2. Izu M
  19 aprilie 2013

  E de necrezut cum unui asemenea element ,ca sa nu zic excrement , ca Mircea Dogaru i se da tribuna sa debiteze aberatiile lui .
  Locul lui e cum spunea poetul – la puscarie sau la casa de nebuni .

 3. ioana h
  19 aprilie 2013

  Acu’, daca e sa-l luam in serios pe acest idiot fara limite ( ceea ce, tehnic, nu se poate; idiotii nu pot fi luati in serios decat de idioti), am putea si noi ( pe sistem idiot) sa regretam ca nu au murit la revolutie mai multi “eroi de mucava” gen: Ion Iliescu, el, dogarul ( eroul USL) si o lista greu de finalizat de epigoni de-ai lor.
  Doar ca noi, nefiind idioti si avand oarece respect pentru viata omului, chiar si pentru a unui idiot veninos care la trup si specie seamana cu noi ( desi…originea lui , ca specie humanoida, ramane dubitabila) nu putem avea decat regretul ca au murit oameni atunci si sa le pastram vesnica recunosinta pentru sacrificiul lor; si unul daca murea, nu atatia, era mult.

 4. Tapus Constantin
  19 aprilie 2013

  Nu ma mai mira nimic din ce se intampla in Romania , in Tg-jiu fostii potentati ai zilei si fostii securisti au profanat Cimitirul Eroilor !

  http://roncea.ro/2010/07/01/cimitirul-eroilor-din-targu-jiu-invadat-de-parveniti-gen-vanghelie-si-voicu-oficiului-national-pentru-cultul-eroilor-protesteaza-cand-eroii-sunt-ucisi-a-doua-oara/

 5. fronius luminita
  19 aprilie 2013

  ,, mai bine mort decit comunist ,, ///////// dogarule esti un jegos mizerabil ! de ce oare nu ai murit tu in locul tuturor tinerilor de la cimitirul eroilor ,,,,, jegosule ordinar LA MUNCA TU SI TOT NEAMUL TAU DE PUTORI !!!

 6. Radu Cioboata
  19 aprilie 2013

  Bocet pentru al batran – sa plang pentru idiotul care a distrus o natie, natia romana, sa plang pentru cel care a distrus intelectualitatea lasand numai trei persoane, ceausescu, ceauseasca si paunescu. Nu, pacat ca acest paunescu a avut un talent, a fost un bun poet, insa lingand familia ceausescu a ramas un om de nimic, un “batran pentru care nu exista bocet”

 7. Radu Cioboata
  19 aprilie 2013

  “Bocet pentru al batran”, pacat ca ai murit fara sa-ti primesti si tu o dreapta judecata. Pacat ca nu ai ramas numai cu talentul de a scrie poezii si ai lins in cur pe ceausescu si ai lui. Un mare dobitoc.

 8. gigi
  19 aprilie 2013

  Cum ???? Aceasta puslama, acest nenorocit criminal, betiv ordinar, securist imputit inca mai traieste ????

 9. Vasile Ilie
  19 aprilie 2013

  Din punctul meu de vedere Justitia din Judetul OLT a devenit o latrina in care s-au strans si solidarizat impotriva firii umane, impotriva tuturor valorilor lumii civilizate si impotriva statului de drept, cele mai rapace, hidoase, infioratoare si dezgustatoare mutatii ale speciei umane in general si ale natiunii romane in special.
  Nedreptatea este un cuvant mult prea bland pentru ceea ce fac bisnitari de sentinte care au asediat si privatizat justitia din Judetul Olt. Din pacate numele acestora este cunoscut si nu mai este mult pana isi vor afisa si o firma pe holurile Judecatoriei si Tribunalului Olt: Vand sentinte convenabil SRL –
  Judecatoria Slatina si Tribunalul Olt au fost deja transformate în BAZARE în care se vând la tarabă sentinţe judecătoreşti pentru Alro Slatina si alti infractori, judecatori afisind o totala indiferenta in fata dreptatii, fara a avea puterea de a se desface de prejudecatile care le intuneca vederea (verzisorii). Judetul Olt este capusat, pana la varf, de oamenii obedienti, de infractori in roba fie ca se numesc politisti, procurori sau judecatori. Corupţia este un cancer care a ucis intreg sistemul judiciar al judetului Olt şi ideea de dreptate.
  In sistemul de justitie al mafiotilor olteni, ceea ce numim noi coruptie este firesc si lege suprema. Pe holurile parchetelor, Judecatoriei Slatina si Tribunalului OLT (vezi Dosarul 4150/104/2013), se tranzactioneaza sentinte la liber.
  Iti faci o intrare in vre-o organizatie sau grup infractional de tipul celui condus de Dobra GHEORGHE si ai access nelimitat la justitie “ cum vrea muschiul tau” . De acum onorabilii magistrati au inceput sa lucreze si pe troc in sistem barter, “tu-mi dai mie eu iti dau tie” si astfel nici nu mai stii unde dai si unde crapa.
  O justitie mai bolnava si decazuta ca cea din Slatina nu cred ca exista sau daca exista nu se distinge si nu se afiseaza ca oameni cu demnitate.
  Am certitudinea ca toti oamenii Legii sunt conectati la banii murdari, ca vin in Sala de judecata cu Solutia in buzunar, ca au de executat un ordin, intemeind un blat intre domniile lor si infractorii.

 10. Liliana
  19 aprilie 2013

  Demon cu chip de om este acest personaj sinistru !!!

 11. maximus
  19 aprilie 2013

  Mereu am fost de parere ca dl calehari a depasit limitele unui limbaj rezonabil in luarile de pozitie ale Domniei Sale pe diferite teme.
  Si iata ca sunt nevoit sa-i dau dreptate!! Domnului Calehari,a reusit sa-si foloseasca verbul vezicant pt un lucru bun: sa spuna CE ESTE acest individ care se vede pe fatza lui ca nu ar ezita sa ordone o baie de sange impotriva acestui popor amarat daca i s-ar oferi ocazia.
  Psihopat in uniforma,cum din pacate sunt atatia,pt ca e dovedit stiintific,psihopatii si sociopatii trag la structurile de forta ale statului: armata,politie,justitie,oriunde isi pot satisface instinctul dement de a calca in picioare pe semenii lor.
  Greu f greu sa scapam de aceste hiene cu fatza de om…

 12. apollo
  19 aprilie 2013

  INTREBAREA ESTE CINE A ACTIVAT REZISTENTA IN DEC`89-ADEVARATII TERORISTI- ASA ZISII LUPTATORI DIN REZISTENTA (MEMBRII MAPN REZERVISTI- TOTI INSCRISI IN MAPA `R`). TOTI , ABSOLUT TOTI SUNT LIBERI, IAR ACEST IMPUTIT DE DOGARU ESTE UNUL DIN SEFII LOR. ILIESCU A DAT ORDIN SA TRAGA IN BUCURESTI, EL A ACTIVAT ARMATA DE REZISTENTA INCA DIN NOIEMBRIE 1989 STIIND CE VA URMA.

 13. bilbofil
  19 aprilie 2013

  Absența lustrației și supraviețuirea publică a ipochimenelor vechiului regim sînt posibile pentru că:

  – înainte de 1989 nu am reușit să organizăm o alternativă la comunism («deschiderea» anilor ’56-’68, de fapt jocuri de putere la scara blocului sovietic modulate de frica de furia populară, a fost ratată în lichelism național-comunist) ;
  – alternativa organizată după 1990 a vizat exclusiv o victorie la urne, neasumîndu-și o viziune pe termen lung (pe ideea să ajungem noi acolo și o se ne descurcăm cumva);
  – dizolvarea structurilor alternative o dată cu pierdera vectorului electoral – CDR, respectiv Băsescu – nu mai există mișcare organizată cu o alternativă doctrinară viabilă și plauzibilă prin proiect și promotori.

  Ar trebui, așa cum s-a întîmplat după Mineriada a III-a, ca cei care vrem altceva pentru copiii noștri să ne strîngem din nou împreună pentru a gîndi o strategie. Istoria este în continuare cu noi, dar nu pentru foarte mult timp.

 14. nteles domnu
  19 aprilie 2013

  Nu e in stare de mare lucru.I-am vazut in ian.-feb. si mai ales vara 2012
  destul de subtire.Nu asta e chestia.
  Omul are ordin si la ei nu se discuta
  ca leo trage sefu.Pana la sfarsitul…
  Dar am citit ca e prof. la Fac. de Ist.
  Asta e tare.Acolo e stud. sau a fost
  unu Bombas ori Bumbas lider al rev.
  din toamna-iarna 2013.Cu bani Soros.
  E lume buna in Fac. de Ist.Parca vad
  ca maine tipu e langa dv. pt. ce o fi.
  Tipu Bo(u)mbas nu colonelu.Asta e
  pe jocu de gata.Scrie in istoria lui ca
  ucrainenii sunt in majoritate un grup
  etnic romanesc.Pe bune cititi pe blogu
  sau personal.Unde nu poti scrie nimic.El scrie el se vede.Dar dv. pe acest blog care va picepeti la istorie.
  Am o nelamurire.Daca ucrainenii sunt
  in majoritate grup etnic romanesc ei
  ca sunt mult mai blonzi si albi ca noi(am vazut la TV)se trag din etnicu
  romanesc alu DD ori alu care (Bombonel,Victoras,EBA,Boc etc.) ?
  Sa nu imi spuneti ca e acelasi pentru
  toti care ciripesc pe rom.Din care ?

 15. nteles domnu
  19 aprilie 2013

  Bilbofil ai spus bine.Nu pentru mult.
  Uite ca Dughin a spus vorbele alea:
  “Omorati,omorati,omorati !
  Asta e pozitia mea in calitate de prof.”
  Dl. admin. de blog mesajul meu dinainte nu apare pe blog.
  Repet doar o parte mica.
  Dl.prof. de ist. Dogaru Mircea pe blogu sau a scris ca etnia ucraineana
  se trage mai ales din etnia romana.
  Eu intreb pe oricine citeste si e de
  meserie.Ucrainenii sunt mult mai albi
  si blonzi ca romanii.Deci din care romani se trag ?Din cei ca DD(sa zicem) ori din care(Bombonel,Victoras,
  EBA,Florin Piersic ,Florin Salam etc.) ?

 16. Cătălin Florin Marin
  19 aprilie 2013

  Unde au disparut butoanele de like/share?

 17. Costin Andrieş
  19 aprilie 2013

  Catalin, sunt la finalul articolului, mari. Tie nu iti apar?

 18. melania constantinescu
  19 aprilie 2013

  Nu-i cunosteam trecutul, dar simteam o profunda repulsie fata de acest individ (dogaru) (parand mereu murder), cand il vedeam intamplator la canalele mizerabile din Romania! Acum inteleg de ce.

 19. Alexandru Dascălu
  19 aprilie 2013

  Acest politruc/ KGB-ist nu reprezintă armata, ici pe rezerviștii ei. Reprezintă Coloana a 5-a sovietică în România.

 20. Alexandru Dascălu
  19 aprilie 2013

  Acest politruc/ KGB-ist nu reprezintă armata, nici pe rezerviștii ei. Reprezintă Coloana a 5-a sovietică în România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian