FUNDATIA IOAN BARBUS

Please don’t be a Muslim!

Terorismul nu este un duşman, ci o metodă folosită de duşman– Roger Scruton

Octombrie 2011 – Salam al-Marayati, preşedintele Consiliului Musulman pentru Relaţii Publice atrage atenţia FBI, într-un articol din Los Angeles Times, că musulmanii americani vor întrerupe orice colaborare cu agenţia şi fortele de ordine dacă FBI nu va revizui toate manualele de pregătire anti-teroriste, iar Ministerul de Justiţie “nu va prezenta scuze clare şi fără echivoc comunităţii musulmane americane”.

Octombrie 2011 – James Cole, adjunctul procurorului general al Statelor Unite, anunţă că administraţia Obama a dispus ca toate referirile la Islam să fie şterse din documentele tuturor agenţiilor de securitate americane.

Aprilie 2012 – Poliţia daneză arestează 3 terorişti musulmani (un egiptean, un iordanian şi un turc) care pregăteau declanşarea unor atacuri teroriste. La percheziţie au fost descoperite arme automate şi încărcături explozive.

Mai 2012 – Amnesty International acuză Statele Unite pentru încălcarea drepturilor lui Osama bin Laden. Canada este deasemenea acuzată că nu l-a arestat pe fostul preşedinte George W. Bush pentru crime pedepsite de dreptul international şi acte de tortură!

Iunie 2012 – Justiţia daneză condamnă la închisoare 4 terorişti musulmani (trei suedezi şi un tunisian) acuzaţi de pregătirea unui atac terorist asupra sediului ziarului Jyllands – Posten.

Tot în iunie, în Nigeria, gruparea islamistă Boko – Haram ucide 36 de civili într-o serie de atentate sinucigaşe şi cu arme de foc. Numai în cursul lui 2012, organizaţia teroristă islamistă Boko – Haram comite 15 atentate contra creştinilor nigerieni.

Iulie 2012 – În parcarea aeroportului din Burgas, un terorist musulman sinucigaş, aparţinând organizaţiei teroriste Hezbollah, se aruncă în aer lângă un autocar cu turişti israelieni; omoară 6 oameni. Cu doar câteva luni înainte, tot israelienii fuseseră luaţi drept ţinte în şiragul de atentate islamiste de la Tbilisi, Bangkok, New Delhi şi Toulouse.

Septembrie 2012 – Gruparea islamistă Ansar al-Şhari’a în colaborare cu o celulă clandestină Al–Qaeda din Cairo, atacă consulatul american din Benghazi cu armament de infanterie, incendiindu-l. Mailurile şi telefoanele prin care este anunţat atacul şi se cere ajutorul, care era doar la o oră distanţă, se dovedesc inutile – Departamentul de Stat şi Casa Albă nu reacţionează. Ambasadorul Chris Stevens este ucis. Tyrone Woods şi Glen Doherty, membri ai forţelor speciale, refuză să se supună ordinului de retragere şi luptă timp de şapte ore contra teroriştilor Al-Qaeda, ucigând zeci dintre aceştia; sunt ucişi, în cele din urmă, şi ei. Barack Obama refuză să nominalizeze atacul drept un act terorist; este reales preşedinte al Statelor Unite!

Ianuarie 2013 – O parte din gruparea islamistă condusă de Mokhtar Belmokhtar atacă rafinăria algeriană de la In–Amenas. Ultimii zece ostatici sunt ucişi în momentul în care Xristos Katziroubas (canadian de origine greacă convertit la islam) şi prietenul său Ali Medlej (cetăţean canadian), se aruncă în aer. În urma atacului terorist islamist, 37 de angajaţi ai rafinăriei sunt ucişi.

Februarie 2013 – Trei bărbaţi (Irfan Naseer, Irfan Khalid şi Ashik Ali) sunt arestaţi de poliţie şi acuzaţi de către un tribunal londonez “de a fi membri principali ai unui complot ce avea ca scop declanşarea unor atentate teroriste în locaţii aglomerate din Londra”. Asupra teroriştilor sunt descoperiţi opt rucsaci încărcaţi cu explozibil.

Februarie 2013 – Ministrul de externe bulgar, Nikolai Mladenov, cere Uniunii Europene să treacă Hezbollah pe lista organizaţiilor teroriste; Franţa se opune!

Februarie 2013 – Poliţia americană îl arestează pe “lupul solitar” islamist Yussuf Ibrahim, cel care după ce i-a asasinat pe doi creştini copţi recent imigraţi în Statele Unite, a tăiat capetele şi mâinile cadavrelor. Yussuf Ibrahim a acţionat conform Coranului (8:12), care spune că pentru a semăna groaza în rândurile necredincioşilor trebuie să le tai gâturile şi mâinile deasupra degetelor.

Martie 2013 – Un alt “lup solitar”, teroristul islamist Hakim Benladghem (franco-algerian), ce pregătea un atentat pe teritoriul Belgiei în 27 martie, a fost ucis de către poliţia belgiană pe autostrada Lille – Bruxelles, după un îndelungat schimb de focuri.

Martie 2013 – În faţa unui tribunal londonez, trei terorişti (Richard Dart – britanic convertit la islam – Imran Mahmood şi Jahangir Alom) se recunosc vinovaţi pentru pregătirea unor atentate teroriste. Cei trei au fost pregătiţi în taberele de antrenament pentru terorişti din Pakistan.

Aprilie 2013 – Poliţia turcă anunţă destructurarea unei celule teroriste Al- Qaeda, care pregătea atentate teroriste împotriva ambasadei americane din Ankara şi a unei sinagogi din Istanbul. Sunt arestate 12 persoane şi confiscate 22 kilograme de explozibil.

Luni, 15 aprilie – “Într-un spectaculos atac revendicat de insurgenţii islamişti shebab, barbaţi încinşi cu centuri de explozibil au lansat un asalt contra tribunalului din Mogadiscio – Somalia; în timp ce unii se aruncau în aer, ceilalţi trăgeau asupra civililor”. Rezultatul “spectacolului” – 29 de morţi şi 58 de răniţi.

Luni, 15 aprilie – Doua încărcături explozive au fost detonate de către terorişti, încă neindentificaţi, în apropierea liniei de sosire a maratonului din Boston – 3 morti şi 180 de răniţi.

20121001_jihad_kid_terrorist_child_large[1]

Am trecut în revistă doar câteva file din “agenda terorismului mondial” pe ultimile douăsprezece luni. Am făcut-o deoarece am observat încă odată cât de greu îi este lui Barack Hussein Obama să pronunţe cuvântul “terorism”, cuvânt din ce în mai des asociat, de atâta timp, cu altul – islamist. Toţi au remarcat că lui Obama i-au trebuit douăzeci şi patru de ore ca să rostească cuvântul “terorism” pentru a califica atacul ucigaş. Este posibil ca atentatul terorist din Boston să fie opera extremiştilor de dreapta americani, a extremiştilor de stânga (eco-anarhişti, anarho-antiglobalişti, grupări occupy) sau, de ce nu? chiar a guvernului american, cum “o dovedeşte” un recent episod dintr-un serial de desene animate.

Ori, dacă analiştii şi comentatorii “avizaţi” îşi aduc aminte de existenţa eschimoşilor şi a călugărilor tibetani, chiar şi aceştia ar putea fi trecuţi, cu drepturi egale, pe lunga listă a potenţialilor suspecţi. Numai – aşa cum se roagă Obama “nu ştiu cărui dumnezeu” – terorişti musulmani să nu fie! Sau, cum atât de patetic se exprima în spaţiul virtual o comentatoare musulmană: “Please don’t be a Muslim!” FBI ar putea să descopere si că teroriştii au fost nişte boşimani revoltaţi din cauza poluării excesive, care a afectat grav numărul gândacilor sau al şerpilor cu care se hrănesc. Nu asta contează! Ceea ce contează cu adevărat, este că nu boşimanii sau zuluşii scot casete video pe care li se văd copiii agitând pistoale sau puşti kalachnikov, în timp ce strigă: “Vrem să-i ucidem pe necredincioşi”(!) – ci musulmanii. Ceea ce contează cu adevărat este că nu eschimoşii sau tibetanii au site-uri pe internet cu sfaturi pentru părinţi, de genul: “Cheia este să le insufli aceste valori încă de când sunt foarte mici. Nu trebuie să aşteptaţi până când împlinesc şapte ani. Niciun copil nu este prea mic pentru a-şi începe formarea pentru jihad”(!) – ci musulmanii.

Şi nici chinezii, australienii sau chilienii nu-şi pun copiii să defileze încorsetati cu centuri explozive sau să cante cântece cu versuri ce-l glorifică pe Osama şi atentatele de la 11 septembrie, şi îndeamnă la distrugerea necredincioşilor – ci musulmanii. Ceea ce contează cu adevărat, este că mama care şi-a botezat copilul Jihad şi l-a trimis la şcoală îmbrăcat cu un tricou pe care scria “Sunt o bombă”, nu era o adeptă a creştinismului, budismului, hinduismului ori iudaismului – ci era o mamă musulmană!

Am auzit spunându-se zilele acestea că terorismul nu are religie, rasă sau naţionalitate. Frumos spus! Numai că cei care au folosit primii teroarea ca armă au fost hashhashinii, adepţii lui Hassan Sabah, ce terorizau ţinutul Seljuk–ului în secolul XII. Şi-au redescoperit “chemarea” în zilele noastre, dar o fac, acum, la scară mondială! Pentru a te convinge nu trebuie decât să deschizi agenda editata de ei – Agenda Terorismului Musulman.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Bogdan Calehari

Bogdan Calehari

6 Comments

 1. Nora
  19 April 2013

  E ceva ciudat in poza respectiva. In general teroristii, mai ales cei gata sa moara cu centura de explozive la briu nu se mascheaza si nu se deghizeaza de parca ar fi oameni de stiinta intr-un laborator nuclear. Dimpotriva, nu au complexe in a-si arata fata barboasa si privirea fanatica intregii omeniri. Si copilul, oricat m-as uita la el numai a pui de arab sau a altui neam musulman nu arata. Sunteti siguri ca fotografia nu e o inscenare?

 2. emil borcean
  19 April 2013

  Nora. Mascații sunt de la Hamas. Se poartă la ei. Uite un link către un articol din Sydney Morning Herald. Vezi poza.

  ‘Hamas speaks for all’ – militants back talks for truce

 3. Bogdan Calehari
  19 April 2013

  Nora, mai uita-te la niste „inscenari” ????

  http://www.postedeveille.ca/2013/04/la-tunisie-fabrique-denfants-djihadistes.html
  http://www.islamisation.fr/archive/2013/04/09/syrie-l-endoctrinement-terrifiant-de-l-opposition-islamiste.html

  Si daca iti inchipui ca toti arabii sunt tuciurii sau maslinii ???? te inseli amarnic! Chestia asta cu ” in general teroristi, mai ales cei ….” ma face sa-mi dau seama ca esti in tema, in domeniu. O intrebare, totusi: daca ai face parte din Hamas sau Hezbollah, ti-ai arata fata draguta intr-o fotografie ca asta, ca sa te puna in rama Mossadul sau CIA ? Nu-i nevoie sa mai raspunzi; imi dau seama ca in loc sa citesti textul, te-ai uitat doar la poze ????

 4. Costin Andrieş
  19 April 2013

  CNN’s Christiane Amanpour Says She Hoped “Beyond Hope” The Boston Bombing Suspects Weren’t Muslims…

  Dave Weigel at Slate reported from an awards dinner Tuesday night for the leftish Arab American Instiute about the crowd’s discomfort with the notion that the Boston assailants would turn out to “look like them.” (That, I think, would mean Middle Eastern and Muslim, although AAI president James Zogby describes himself as a Maronite Catholic.) They tried not to say it out loud, he said, but then CNN’s Christiane Amanpour, there to receive an award, said it for them.

  “How many of us feel this burden of association and hope beyond hope that this doesn’t turn out to be what it might be?” said Amanpour. “No conclusions yet.”

 5. Intre timp, la Huffington Post in liberal la-la land…
  (please embed pic)

  Terroristul…pardon, luptatorul pentru libertate cecen a devenit cetatean american pe 9 noiembrie 2012. Si cu aceasta ocazie solemna s-a inregistrat ca votant pentru partidul…ghiciti care partid???

 6. mikael
  19 April 2013

  salut! nu stiam ca in ziua cand a explodat bombardeaua la boston se intampla ceva similar in somalia,dar pe scara mai mare… totusi,stiam ca somalia e gubernata de un regim islamist serios….ce nu le convine gagiilor de bombardeaza tribunalul? poate aveti date… in alta ordine de idei: a anchetat congresul de ce consulatul din benghazi a fost lasat la mila lui A’llah? ce s-a intamplat de fapt acolo? nu cunosc detalii, poate ma lamuriti,miroase a tradare de la o posta…Interesanta atitudinea frantei in problema hezbollah. am senzatia ca asa cum lenin a fost LASAT sa-si faca satrapie asa cum adolf a fost lasat sa i-a viteza,unii au interes sa lase califatul sa iasa la vedere;pai ce,sa ne petrecem viata pe pamant mergand in parcuri,la concerte sau in croaziere pe mare? nu dragilor,la munca,desigur pe bani putini, si cand va veni vremea,pe front bibicilor,sa vedeti ce misto e viata pe pamant inshallah!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ce ai mai putea citi