FUNDATIA IOAN BARBUS

Miting de solidarizare – Manif de Solidarité

Asociația „Pro-vita pentru Născuţi şi Nenăscuţi” – filiala din București și Fundația „Ioan Bărbuș”

vă invită să participați

duminică 14 iulie 2013, ora 18.00 – 21.00

în București, Piața Victoriei, pe trotuarul
din dreptul Muzeului de Geologie
(v. harta)

la un MITING DE SOLIDARIZARE

cu manifestanții care protestează în Franța împotriva legiferării „căsătoriei” homosexualilor și permiterii adopției de copii de către aceștia.

Deși mass media tratează chestiunea cu mare discreție, mișcarea din Franța pentru apărarea familiei și a copiilor este masivă. Milioane de oameni participă la proteste împotriva acestei legi, fără a se lăsa descurajați de represaliile poliției, de arestările abuzive și chiar detenția politică (v. cazul Nicolas Bernard-Busse) la care recurg autoritățile socialiste.

În data de 14 iulie, de ziua națională a Franței, vor avea loc în întreaga lume manifestări de solidarizare cu protestatarii francezi și cu victimele abuzurilor polițienești din această țară.

Să fim și noi alături de francezi pentru apărarea familiei și a libertății, pentru respingerea experimentelor socialiste impuse prin metode polițienești.

Vor participa și cetățeni francezi de la LMPT (La Manif Pour Tous) București.

Sunt binevenite steagurile tricolore ale celor două națiuni.
Nu sunt acceptate simboluri/costume/pancarte care nu au fost agreate în prealabil cu organizatorii.
Sunt în mod special binevenite familiile cu copii.

En lien avec l’association “Pour la Vie des Enfants Nés et à Naître” (“Pro-vita pentru Născuţi şi Nenăscuţi”) et la Fondation “Ioan Bărbuș”

La “LMPT Bucuresti” (La Manif Pour Tous de Bucarest)

vous invite à vous mobiliser afin de protester contre la loi Taubira autorisant, en France, le mariage entre deux personnes de même sexe et ouvrant la voie à l’adoption d’enfants par ces mêmes “couples” ainsi qu’à la PMA (Procréation Médicalement Assistée) pour les “couples” de femmes et à la GPA (Gestation Pour Autrui ou “mères porteuses”) pour les “couples” d’hommes.

Bien que les médias traitent la question avec une grande discrétion, voire avec mépris, le mouvement en France pour la défense de la famille et des enfants est sans précédent : des millions de personnes ont déjà participé à des manifestations contre la destruction de la famille à Paris et en Province malgré la répression parfois violente de la police, les arrestations abusives et même le risque d’emprisonnement (Cf le cas de Nicolas Bernard-Buss, premier prisonnier politique, libéré hier après une vingtaine de jours de détention arbitraire).

Roumains, Francais!

Unissons nos forces pour défendre la famille et la liberté et rejeter les expériences socialistes et totalitaires imposées avec des méthodes policières.

Rendez-vous:

Dimanche 14 Juillet 2013 de 18h à 21h

Piața Victoriei, sur le trottoir, à droite du Musée de Géologie

Les drapeaux tricolores des deux nations ainsi que les fanions de LMPT sont bienvenus !
Ne seront pas acceptés les drapeaux, pancartes, costumes, etc,
qui n’auront pas été pas validés préalablement par les organisateurs.

Venez en famille, avec vos enfants!

Contact à Bucarest: lamanifpourtous.bucarest@gmail.com
Si vous ne souhaitez plus recevoir d’e-mail, merci d’envoyer un mail à cette adresse en mentionnant dans l’objet « désinscription ». Merci!

Întâmpinarea coloanei primului ministru francez, Jean-Marc Ayrault

Ajutați-ne să promovam evenimentul folosind evenimentele create pe Facebook și Google+ !

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Redacţia

Redacţia

Conservatori români

1 Comment

 1. Daniel Francesco
  12 July 2013

  De ce avem nevoie de casatorie
  Dave Boehi

  “Una dintre cele mai atragatoare minciuni in orice perioada este ca nu mai avem nevoie de vechile convingeri. De cele mai multe ori se spune cam asa: “Sigur ca lumea noastra este acum atat de moderna si atat de sofisticata ca trebuie sa transcedem nevoii de adevar biblic. Este ceva demodat. Avem nevoie de valori noi, progresive si de institutii pentru lumea noastra contemporana.

  Si asa, in cultura noastra moderna, institutia casatoriei este sub asediu. Si nu este asa doar din pricina ca atat de multi oameni sunt incapabili sa pastreze o casatorie pentru mai mult de cativa ani. Un numar din ce in ce mai mare se intreaba daca exista ceva special in casatorie. Foarte multi, in special cuplurile care coabiteaza, nu vad necesitatea casatoriei. Unii spun ca este timpus sa se inlocuiasca institutia casatoriei cu ceva diferit.

  Doi dintre colaboratorii Newsweek au declarat recent ca insasi conceptul de casatorie pe viata a unui cuplu este demodat: “Cu o medie de viata care ajunge la aproape 80 de ani, ideea ca noi suntem facuti pentru a fi impreuna pentru totdeauna este putin realista….Parteneriate sanatoase sunt posibile, desigur, dar permanenta casatoriei pare naiva, aproape aroganta”,

  Cand i-am intrebat pe cititorii Marriage Memo daca sunt de acord cu parerile ca institutia casatoriei este pe moarte, mai multi au venit cu urmatoarea idee: Dumnezeu este cel care a creat institutia casatoriei si El trebuie sa decida daca aceasta va muri.

  Intr-o era cand atat de multi pun sub semnul intrebarii necesitatea casatoriei este necesar sa ne reamintim de ce aceasta a fost prima institutie pe care a creat-o Dumnezeu. Casatoria este in centrul telului lasat de Dumnezeu omenirii.”

  http://www.familylife.com/articles/topics/marriage/staying-married/gods-plan-for-marriage/why-we-need-marriage#.UeEz7BjfrIU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ce ai mai putea citi