FUNDATIA IOAN BARBUS

Noua Dreaptă şi Dan Puric mediatizaţi pe situl Moldova24 al lui Renato Usatîi, clovnul FSB

Mişcarea Naţional-Creştină (MNC) şi Dan Puric sunt mediatizaţi pe saitul Moldova 24 al lui Renato Usatîi, clovnul FSB, pentru că sunt “mari români unionişti”. Ideea comunicatului MNC şi a mediatizării sale de către saitul lui Usatîi este minimalizarea interdicţiei impuse lui George Simion, şeful A2012 de a intra în RM. MNC spune că şi şeful său, …

moldova24 puric usatii
Mişcarea Naţional-Creştină (MNC) şi Dan Puric sunt mediatizaţi pe saitul Moldova 24 al lui Renato Usatîi, clovnul FSB, pentru că sunt “mari români unionişti”.

Ideea comunicatului MNC şi a mediatizării sale de către saitul lui Usatîi este minimalizarea interdicţiei impuse lui George Simion, şeful A2012 de a intra în RM.

MNC spune că şi şeful său, Sergiu (Serghei Laşcu) dar şi Tudor Ionescu de la ND din România au probleme cu autorităţile (adică nu numai Simion) . Scopul este dublarea mişcării unioniste veritabile cu nişte marionete.

Şi echivalarea tuturor unioniştilor veritabili, inclusiv a A2012, cu legionarismul.

A fost un scandal diplomatic în spatele uşilor închise. După interdicţia aplicată lui Simion, ca urmare a scandalului din presă, au intervenit MAE din RO şi Ambasada din Chişinău, iar Guv. RM a spus că, de fapt, interdicţia a fost o eroare tehnică.

Numai că Laşcu este un provocator. Tatăl său era colonel în MAI şi şeful sindicatului poliţiştilor când S. Laşcu împreună cu alţi provocatori dădeau cu pietre în scutieri şi incendiau clădiri publice la 7.04.2009.
Adică Laşcu dădea cu pietre în tac-su.

George Dumitru

George Dumitru

Asociația "21 Decembrie 1989", în colaborare cu doamna profesoară Daria Kustanovych, alungată din orașul Harkiv de hoardele Kremlinului, organizează sâmbătă, 25 martie, începând cu ora 17, un nou protest autorizat împotriva agresiunii rusești ce se desfășoară la scară largă contra Ucrainei de peste 1 an și o lună. Manifestația va avea loc în Piața Universității …

Ce ai mai putea citi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian