FUNDATIA IOAN BARBUS

Preşedintelui Parlamentului European, umil în fața sultanului Erdogan

Socialistul Martin Schulz, prietenul lui Ponta, în vizită la Erdogan:
– Poporul turc poate să fie mândru acum.
– Vizita mea are ca scop să-i onoreze pe toţi cetăţenii turci care au ieşit curajoşi pe străzi să apere democraţia în ţară.
– Oamenii din Turcia au avut curajul să se pună în calea soldaţilor, în noaptea puciului.

Par vorbele unui politician ca Ponta, aparțin însă preşedintelui Parlamentului European. E drept că n-a apucat să dea bacalaureatul, dar asta nu ar trebui să fie o scuză că dintr-o aşa funcţie laudă instaurarea unui regim islamist de teroare, cu epurări, arestări şi abuzuri tipice regimurilor totalitare. E clar că, cu ocazia vizitei, a ieşit la lumină cu efervescenţă importurul care zăcea în Schulz, pentru că nu poţi vorbi de democraţie într-o ţară care a suspendat oficial drepturile omului şi ai cărei cei mai buni prieteni sunt satrapiile Rusia, Iran şi Azerbaidjan.

Nu mai pui că “cetăţenii curajoşi” care au ieşit pe străzi au făcut mai mult decât s-au pus în calea soldaţilor: i-au decapitat pe unii dintre militari.

Dacă te uiţi fie şi numai la fotografie vezi că neamţul pare un băiat umil care caută să intre în graţiile stăpânului.

Cu personaje ca Schulz, ca Juncker, atât de prietenos cu Putin, sau ca Mogherini, în poziţii de decizie şi reprezentare, avem voie să ne minunăm zilnic că Europa mai există.

https://www.facebook.com/Mondorama

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Dorelian Bellu

Dorelian Bellu

2 comentarii

 1. Costin Andrieş
  5 septembrie 2016

  ponta schulz

  Martin Schulz e mare iubitor de penali si dictatori, dar cand in Polonia au ajuns la putere polonezii din PiS, fara furturi si puciuri date de hiper-corupti, decapitari in strada, el vede “lovituri de stat” https://inliniedreapta.net/jurnal/episcop-polonez-scrisoare-catre-martin-schulz-in-polonia-nu-a-existat-o-lovitura-de-stat-ati-pierdut-ocazia-de-a-tacea/

 2. catalin
  5 septembrie 2016

  Nu aveti impresia ca, nu numai in Europa, dar mai ales, de la Helmut Kohl incoace, calitatea politicienilor( atat ca profesionisti, cat si pur si simplu ca oameni), a scazut considerabil?
  Incercati doar sa va imaginati ca am fi nevoiti sa mergem la razboi cu astfel de conducatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian