FUNDATIA IOAN BARBUS

PSD-ul recunoaşte că a manipulat Piaţa Universităţii 2012

Viorel Hrebenciuc, eminenţa cenuşie a PSD, a recunoscut astăzi că Partidul Social Democrat (poate chiar USL?) a manipulat evenimentele de la începutul anului, celebra revoluţie prime-time. Hipstereala din Piaţa Universităţii s-a bazat nu doar pe manipularea evidentă a Antenelor lui Felix dar şi pe manipularea dusă de angajaţii lui Hrebe, pe forumuri, pe reţele sociale sau în comentarii la articole. Cu astfel de probleme ne-am întâlnit şi noi pe ILD, însă datorită regulilor extrem de stricte de la noi nu a trecut nicio muscă, indiferent de culoarea politică. Să-i dăm cuvântul guzganului rozaliu, după cum inspirat îl numea Cristian Tudor Popescu la câteva zile după victoria Alianţei DA, cu toate că până atunci îi mâncase de sub coadă. Cât despre cei prostiţi de Guzgan sau de Felix sa iasă “spontan” în Piaţă, doar atât: să vă fie de bine. Vă meritaţi soarta.

Uitaţi-vă la revoluţiile din nordul Africii. Am încercat şi noi ceva de genul ăsta în ianuarie, unele subiecte ne-au reuşit, altele, nu. Dar nu intru în detalii….”

„De foarte multe ori ne-a ajutat internetul pentru că acolo poţi fi necunoscut. Eu nu văd online-ul ca pe o campanie directă. Eu mă refer la campania persuasivă, la manipulare.

„Nu te întrebi cum a apărut Piaţa?

„E o mare bătălie pe bazele de date. Unii umblă după CNP-uri, eu umblu după adrese de email”.

„O mulţime dacă stă 2-3 zile în piaţă, începe să-i placă. Apar chioşcurile cu băutură…. (amintindu-şi o negociere de la Reşiţa, cu sindicaliştii)”.

Citatele sunt via Cristian Pătrăşconiu

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

George Rîpă

George Rîpă

2 Comments

 1. Vlad M.
  16 May 2012

  Minciuni imperialiste, ma! Ce-s prostiile astea basiste? Domnu’ Vio Hrebenciuc a vrut sa spuna altceva: ca poporul antenist a facut rivulutie spontan si ca Antenele sunt intotdeauna in opozitie fata de Putere.

  Ce, vi se pare ca s-a schimbat Antenei 3? Si ce daca fac emisiuni cu Tudor Chirila? E idolul lui Antonescu, basistilor!

  /sarc

 2. Liv St Omer
  16 May 2012

  Basistilor care esteti. Ce mi se pare interesant este modul cum vede Hrebenciuc, membru al parlamentului Romaniei, tara in care face politica: “evoluţiile din nordul Africii. Am încercat şi noi ceva de genul ăsta”……ce sa mai, vorba aia cu Congo, fu destept cine-a scornit-o.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ce ai mai putea citi