FUNDATIA IOAN BARBUS

Rușii recurg la arma entomologică împotriva Ucrainei

Nu e o știre de natură să surprindă. Se pare că în rândul teroriștilor ruși trimiși de Putin în Ucraina – trupe, foști deținuți, criminali și vagabonzi -, igiena personală cam lasă de dorit, prin urmare păduchii au umplut toată regiunea.

După cum se știe, obiceiurile astea cu apa și săpunul sunt mofturi occidentale, însă rușii sunt certați cu Occidentul și își apără tradițiile. Astăzi, ca și în trecut, soldatul rus mai degrabă se lasă împușcat decât să se spele.

Portalul polonez kresy24.pl informează că pediculoza s-a răspândit fulgerător, pe scară largă, în estul Ucrainei; au fost epuizate toate produsele anti-păduchi din farmacii, iar populația a început să revină la metodele mai vechi, așa încât peste tot miroase a gaz lampant.

Pe străzile orașelor abandonate de către trupele de „separatiști”, se aprind focuri în care sunt puse să ardă lucrurile lăsate în urmă de către aceștia.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Anca Cernea

Anca Cernea

De profesie medic, Anca Cernea este preşedintele Fundaţiei Ioan Bărbuş, fiica fostului lider si senator naţional-ţărănist. Anca Cernea a fost vicepreşedinte al Tineretului Universitar Naţional Ţărănesc şi al Organizaţiei de Tineret a PNŢCD la începutul anilor '90. În timpul guvernării CDR, Anca Cernea a fost director al Direcţiei Relaţii Internationale în cadrul Departamentului pentru Administraţie Publică Locală al Guvernului României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian