FUNDATIA IOAN BARBUS

Rușii recurg la arma entomologică împotriva Ucrainei

Nu e o știre de natură să surprindă. Se pare că în rândul teroriștilor ruși trimiși de Putin în Ucraina – trupe, foști deținuți, criminali și vagabonzi -, igiena personală cam lasă de dorit, prin urmare păduchii au umplut toată regiunea.

După cum se știe, obiceiurile astea cu apa și săpunul sunt mofturi occidentale, însă rușii sunt certați cu Occidentul și își apără tradițiile. Astăzi, ca și în trecut, soldatul rus mai degrabă se lasă împușcat decât să se spele.

Portalul polonez kresy24.pl informează că pediculoza s-a răspândit fulgerător, pe scară largă, în estul Ucrainei; au fost epuizate toate produsele anti-păduchi din farmacii, iar populația a început să revină la metodele mai vechi, așa încât peste tot miroase a gaz lampant.

Pe străzile orașelor abandonate de către trupele de „separatiști”, se aprind focuri în care sunt puse să ardă lucrurile lăsate în urmă de către aceștia.

Anca Cernea

Anca Cernea

De profesie medic, Anca Cernea este preşedintele Fundaţiei Ioan Bărbuş, fiica fostului lider si senator naţional-ţărănist. Anca Cernea a fost vicepreşedinte al Tineretului Universitar Naţional Ţărănesc şi al Organizaţiei de Tineret a PNŢCD la începutul anilor '90. În timpul guvernării CDR, Anca Cernea a fost director al Direcţiei Relaţii Internationale în cadrul Departamentului pentru Administraţie Publică Locală al Guvernului României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Campania pentru “alegerile” la președinția Rusiei programate pentru 15-17 Martie se înfierbântă. Nu încape îndoială că Vladimir Vladimirovici va fi “reales la al N-șpelea congres”, dar întrebările pasionante care rămân sunt: 1) Câți contracandidați vor fi lăsați în cursa electorală măcar așa, de ochii lumii? 2) Cine va mai fi aruncat din tren înainte de …

Putin-stalin-1000x600-11

Comunitatea ucraineană din București invită publicul și presa să participe la un marș care marchează doi ani de la invazia Rusiei din Ucraina – „un moment greu, 24 februarie 2024, comemorarea unei zile negre din istoria noastră și din istoria Europei, momentul declanșării invaziei pe scară largă de către Federația Rusă și generarea celei mai …

protest ucraina arcul de triumf
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian