FUNDATIA IOAN BARBUS

Cum să te comporți cu Latrina 3? Exemplul Monica Macovei

varan

De aproape un deceniu așa-zisa televiziune de știri a familiei Voiculescu minte și calomniază politicieni ce nu sunt în aceeași tabără cu varanii sau care nu cedează șantajului economic practic de directorii trustului, după cum vedem în rechizitoriile DNA sau în plângerile penale ale unor persoane șantajate. Din nefericire, majoritatea politicienilor sau a oamenilor de afaceri au preferat să tacă de frică că vor fi atacați și mai tare de slugile turnătorului la securitate.

De câteva zile, slugile turnătorului au început o campanie de denigrare a Monică Macovei pe care o acuză că a anchetat persoanele arestate la mineriadă. În realitate, Monica Macovei nu i-a anchetat, ci i-a eliberat, după ce aceștia fuseseră reținuți de milițienii lui Iliescu. Sclavii aduc ca argument cazul Mariei Dobrovicescu, o persoană arestată în acele zile, fără a se arăta în vreun fel deranjați de faptul că aceeași Maria Dobrovicescu a fost reprezentată de Monica Macovei într-un proces intentat statului român, pentru reținerea abuzivă din acele zile! În mod normal, orice persoană care s-ar fi documentat măcar 2 minute pe google ar fi aflat că acuzațiile sclavilor lui Felix sunt pur și simplu o răsturnare a realității.

Acesta nu este din nefericire primul caz de acest gen. Ca telespectatori, ne-am confruntat cu sute de astfel de cazuri. Din păcate, teama i-a făcut pe cei atacați să nu reacționeze.

Din fericire însă, Monica Macovei nu a ales aceeași cale. Europarlamentarul român a anunțat pe blogul său personal că va da în judecată trustul Intact. A acționa ferm într-o astfel de situație mi se pare o dovadă de curaj pe care de la Traian Băsescu nu prea am mai văzut-o pe dreapta.

Cu varanii nu există cale de mijloc. Singura soluție este să te duci peste ei și să le dai peste bot. În caz contrar, se vor instala din ce în ce mai bine în propriile noastre case, și, pe măsură ce trece timpul, vor fi din ce în ce mai greu de scos afară și trimiși acolo unde le este locul. În cazul de față, la pușcărie.

George Rîpă

George Rîpă

4 comentarii

  1. Mihaela Bărbuş
    10 iulie 2014

    Superba fotografia. Seamana leit!

  2. doru
    10 iulie 2014

    Genul acesta de plăci stricate, tip ”antena” e răspândit generos în mediile foarte aglomerate ale onor electoratului care pur și simplu exaltă în fața televizorului cu ”a” în el. Și culmea, asta e o vitamină bună pentru vedere. Numai că în cazul nostru alimentează sinapse la care s-a umblat, încet și sigur, zeci de ani. Nu există decât o soluție pentru eliminarea acestei hidre: tăierea capului. Nu la propriu, cu toate că om sunt și nimic din ce e omenesc nu mi-e străin, cu voia dumneavoastră, nici mie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Campania pentru “alegerile” la președinția Rusiei programate pentru 15-17 Martie se înfierbântă. Nu încape îndoială că Vladimir Vladimirovici va fi “reales la al N-șpelea congres”, dar întrebările pasionante care rămân sunt: 1) Câți contracandidați vor fi lăsați în cursa electorală măcar așa, de ochii lumii? 2) Cine va mai fi aruncat din tren înainte de …

Putin-stalin-1000x600-11

Comunitatea ucraineană din București invită publicul și presa să participe la un marș care marchează doi ani de la invazia Rusiei din Ucraina – „un moment greu, 24 februarie 2024, comemorarea unei zile negre din istoria noastră și din istoria Europei, momentul declanșării invaziei pe scară largă de către Federația Rusă și generarea celei mai …

protest ucraina arcul de triumf
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian