FUNDATIA IOAN BARBUS

Șlagărul verii, la munte și la mare: Push-Push-Karia

Dintre interpreți îl recunosc doar pe Alexandru Hâncu, dar sincere felicitări întregii echipe. Au realizat cea mai reușită melodie a anului. Ascultați și dați mai departe.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Emil Borcean

Emil Borcean

Un comentariu

 1. Stelian
  7 august 2018

  Intr-une din cartile sale V Tismaneanu cita din Vaclav Havel, ca un sistem totalitar rezista si datorita complicitatii celor obisnuiti. Ca atunci cind vinzatorul de legume nu va mai afisa afisul cu „Traiasca…” atunci complicitatea se rupe.
  De circa 30 de ani Romania a avut parte de glume mult mai bune (Divertis-ul in perioada anilor 90), ba chiar de ziare bune si foarte bune… Si totusi nu s-a intimplat o schimbare majora, in majoritatea timpului PCR=FSN=FDSN=PDSR=PSD a condus, iar in restul timpului cind si altii au condus la fel de rau a fost.
  TOATE partidele din Romania sunt de tip PCR, cu judetene de partid, sefi, sefuti, congrese, CC, indiferent de numele ce-l poarta. Candidaturile sunt fixate de la centru, iar in Parlament fac sluj in fata sefului: zice votati, voteaza, zice: stati in banci, stau in banci.
  Slagarul o fi frumos, pe modelul vechilor slagare ale Brigazilor artistice studentesti, dar atit…
  PSD e la butoane, procesele se tot amina, motivarile sentintelor vin din ce in ce mai greu, bugetele la toate nivelurile sunt praduite…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian