FUNDATIA IOAN BARBUS

Rasmussen Reports – încrederea publică în politicile administrației Trump a crescut, ajungând la 44%

Patruzeci și patru de procente (44%) din alegătorii SUA consideră că țara se îndreaptă într-o direcție bună, potrivit unui nou sondaj telefonic și online realizat de Rasmussen Reports pentru săptămâna încheiată în ziua de 2 august 2018.

Acest procentaj reprezintă o creștere de trei puncte față de cele două săptămâni anterioare (41%) și este cel mai înalt nivel de încredere de la începutul lunii martie 2017. Nivelul național de încredere s-a menținut peste 40% în majoritatea săptămânilor din acest an, față de anul 2016 (ultimul an al președinției Obama) când s-a aflat în general în intervalul 25% – 29%.

Sondajul telefonic național privind 2500 de alegători probabili a fost realizat de Rasmussen Reports în intervalul 29 iulie – 2 august 2018. Marja de eroare de eșantionare este de +/- 2 puncte procentuale, cu un nivel de încredere în acuratețea sondajului de 95%. Lucrul în teren pentru toate rapoartele Rasmussen Reports este realizat de Pulse Opinion Research, LLC.

SURSA   Rasmussen Reports

Emil Borcean

Emil Borcean

Comentarii

  1. Rasvan RoceanuSpune:

    Răspunde
    august 7, 2018

    Tocmai cand europenii si restul lumii incearca sa le spuna ameticanilor ce prost e Trump! Imi pare rau pentru europeni si restul lumii, dar americanii sunt la fel de putin dispusi sa ii asculte pe cat de putin dispusi au fost britanicii sa il asculte pe Obama ca ar trebui sa ramana in UE. C’est la vie!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

A demoniza, în numele unei credințe care se recomandă mincinos „creștină” și neapărat „ortodoxă”, muzica clasică, arta autentică, adică arta cu spirit, gândirea minții creștine care a absorbit fertil în siajul Revelației rigoarea spiritului grecesc și înțelepciunea romană, minte creștină roditoare de înaltă știință și cultură umanistă universale, iată expresia ignară, dar precisă a non-creștinismului …

"Dacă Putin câștigă războiul din Ucraina, el va considera că a câștigat un război cu NATO și nimic nu-l mai poate opri pentru că va fi demonstrat astfel lașitatea Occidentului și impotența liderilor politici occidentali", a declarat Anatol Șalaru, fostul ministru al Apărării din Republica Moldova, duminică la B1TV. Acesta a vorbit despre invazia rusă …

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian