FUNDATIA IOAN BARBUS

Rasmussen Reports – încrederea publică în politicile administrației Trump a crescut, ajungând la 44%

Patruzeci și patru de procente (44%) din alegătorii SUA consideră că țara se îndreaptă într-o direcție bună, potrivit unui nou sondaj telefonic și online realizat de Rasmussen Reports pentru săptămâna încheiată în ziua de 2 august 2018.

Acest procentaj reprezintă o creștere de trei puncte față de cele două săptămâni anterioare (41%) și este cel mai înalt nivel de încredere de la începutul lunii martie 2017. Nivelul național de încredere s-a menținut peste 40% în majoritatea săptămânilor din acest an, față de anul 2016 (ultimul an al președinției Obama) când s-a aflat în general în intervalul 25% – 29%.

Sondajul telefonic național privind 2500 de alegători probabili a fost realizat de Rasmussen Reports în intervalul 29 iulie – 2 august 2018. Marja de eroare de eșantionare este de +/- 2 puncte procentuale, cu un nivel de încredere în acuratețea sondajului de 95%. Lucrul în teren pentru toate rapoartele Rasmussen Reports este realizat de Pulse Opinion Research, LLC.

SURSA   Rasmussen Reports

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Emil Borcean

Emil Borcean

1 Comment

  1. Rasvan Roceanu
    7 August 2018

    Tocmai cand europenii si restul lumii incearca sa le spuna ameticanilor ce prost e Trump! Imi pare rau pentru europeni si restul lumii, dar americanii sunt la fel de putin dispusi sa ii asculte pe cat de putin dispusi au fost britanicii sa il asculte pe Obama ca ar trebui sa ramana in UE. C’est la vie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ce ai mai putea citi