FUNDATIA IOAN BARBUS

The Man In Black

Johnny Cash
26 februarie 1932 – 12 septembrie 2003
The Man in Black


Vlad M.

Vlad M.

Comentarii

 1. bugsySpune:

  Răspunde
  septembrie 12, 2008

  @Imperialistu. HURT- Excelenta alegere!
  Poate este deplasat dar ma gandesc ce ar fi votat J. CASH acum, la alegerile pentru WH.
  Eu cred ca pe McCain. Si zic asta pentru ca am impresia ca JC reprezinta perfect acea „America adevarata, profunda”!

 2. emmaSpune:

  Răspunde
  septembrie 12, 2008

  subscriu lui bugsy in privinta alegerii facute de tine . mie mi-a placut de asemenea duetul cu june carter – „jackson” care pare-mi-se a fost initial sau ulterior a lui nancy sinatra cu nu stiu care zengher .
  de altfel m-a amuzat foarte mult song-ul „san quentin” oferita parca celor incarcerati in inchisoarea cu acelasi nume . este cu adevarat ultuitoare cariera pe care a avut-o si exesele sale . fizionomia este atat de expresiva incat chiar daca nu ai cunoaste amanunte din viata sa privata – nu ai avea nicio dificultate sa speculezi cum a trait si mai ales cu ce intentitate risipitoare . eu insa abia atunci am luat notite despre viata sa cand a aparut filmul al carui „protagonist” a fost si premiat cu oscar – interpretat – zic eu – excelent de joachim phoenix ( parca asa il cheama pe actor) .

 3. emmaSpune:

  Răspunde
  septembrie 12, 2008

  corectura – typo :
  -oferit
  -intensitate
  -viata „sa” sau a „lui ” nu stiu spontan cum sa zic ca e bine ?

 4. bugsySpune:

  Răspunde
  septembrie 12, 2008

  Emma, intr/adevar piesa San Quentin a fost dedicata celor inchisi in acea inchisoare, cu regim de maxima siguranta, din San Francisco.
  A cantat piesa intr/un live de exceptie sustinut chiar in fata detinutilor, in sala de mese. Este, daca nu ma insel, chiar secventa cu care incepe filmul aminitit de tine, WALK THE LINE.
  J. Pheonix in rolul lui Cash a fost genial, la fel si Rees W. in rolul sotiei sale June Carter.

  Ring Of Fire si MEN IN BLACK sunt alte piese de exceptie din cariera lui JC

 5. Imperialistu'Spune:

  Răspunde
  septembrie 12, 2008

  Filmul nu l-am vazut, dar da, Emma, este cu Joaquin Phoenix. Eh, eu vad putine filme pe an si numarul restantelor in domeniu creste de la un an la altul. ????

  Bugsy > I walk the line, The Man comes around, God’s gonna cut you down, Give my love to Rose, Personal Jesus etc. ???? In privinta preferintelor sale politice, e greu de zis, probabil ca da.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră în scenă oștirea recrutată de Moscova. În România e destul să te uiți expeditiv în jur și vei descoperi șoșocisme la orice nivel, la orice televiziune, pe site după site. Sunt formatori de opinie care, sistematic, strâmbă realitatea de acasă, unde atacă metodic repere românești autentice, mai ales dacă mai sunt în viață, cum …

Totul se plătește… Gratuitatea nu e pentru negustorii de idei numiți cândva sofiști, imuni la adevăr și la plata Domnului, vibranți însă la plățile și polițele pământești. Inclusiv comunicarea publică a „adevărului” despre marea neutralitate, orbirea altora prin manipulare patetic autovictimizantă, încâlcirea programatică a lucrurilor până la confundarea călăului cu victima și a Occidentului cu …

CândOrbán sau Putin critică Occidentul, o fac de pe poziții revizioniste (halucinante, fiindcă Ungaria Mare și URSS sunt cadavre istorice). În schimb, conservatorii polonezi, care denunță cu egală vehemență ingineriile sociale “progresiste” și cârdășia iresponsabilă cu Putin în UE, au dreptate pe toată linia, cum recunosc acum doar pe jumătate oficialii UE (să vedem când …

A demoniza, în numele unei credințe care se recomandă mincinos „creștină” și neapărat „ortodoxă”, muzica clasică, arta autentică, adică arta cu spirit, gândirea minții creștine care a absorbit fertil în siajul Revelației rigoarea spiritului grecesc și înțelepciunea romană, minte creștină roditoare de înaltă știință și cultură umanistă universale, iată expresia ignară, dar precisă a non-creștinismului …

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian