Transparenţa sustenabilă, victorioasă!

  12

  Încă un spot publicitar politic deosebit. Stînga are un vocabular specific, dominat de expresii sacre precum “justiţie socială”, “progres” sau “sustenabil”. De curînd, un comedian din Reykjavik a participat la cursa pentru postul de primar al oraşului, sub sloganul “transparenţă sustenabilă” – o combinaţie ironică a două dintre cele mai preţuite giuvaeruri din lexiconul progresist. Şi ca să vezi: a cîştigat.

  Punctele cheie ale platformei electorale promovate de Jon Gnarr au fost promisiunile de a distribui prosoape gratuite la toate bazinele de înot, de a dota grădina zoologică cu nou urs polar şi de a construi un Disneyland în vecinătatea aeroportului. Mai că-mi vine să mă mut în Reykjavik.

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email
  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentPăcat că nu e ancheta noastră (Igor Janke, Rzeczpospolita)
  Articolul următorBine aţi venit în Franţa, albilor
  Emil Borcean
  În 1985 am absolvit facultatea de geologie din București. După trei ani de stagiatură la mina de cărbune din Anina, în Banat, am renunțat la geologie și am învățat să fiu programator software. Am plecat din România în 1990, toamna. Am trăit patru ani în Anglia, 19 ani în Canada și aproape doi ani în Germania. M-am întors nu demult în țară. În 2007 am creat blogul Patrupedbun.net, care în 2010 a fuzionat cu blogul Dreapta.net. Din această fuziune s-a născut ILD.

  12 COMENTARII

  1. Atunci are şanse şi Bruno, cu cântecul lui în care propovăduia educaţie şi un salon de epilare anală în fiecare cătun din lumea a 3-a.

  2. scurt extras din linkul oferit de Riddick(-ulous)

   “The very least that must be done to halt the Hispanic invasion is the mass enslavement, or execution, of the invaders, which must be followed by an American invasion of Mexico to enforce American language and values upon the Mexicans.”

   Aveti internet acolo la ospiciu? Si iar nu ti-ai luat medicamentele? Daca n-as fi baiat fin si simtit, ti-as spune sa o “executi” si s-o “enslave” pe mamica ta, dar te las in pace, n-ar fi frumos sa iau la rost o persoana cu evidente tulburari psihice.

  3. mai manea electrica, ce doresti tu de fapt? daca vrei sa te faci de cacao, ai reusit de mult, nu e nevoie sa perseverezi. daca vrei sa pari interesant si grozav, nici asta nu iti prea iese. daca vrei sa enervezi, nici macar asta nu se intimpla. primesti doar un set de sprincene ridicate cu lene.

   daca vrei sa convingi pe cineva de gargara ta, nu este locul tau aici. nu esti interesant, intelege asta odata! esti o clona, iar “isteti” ca tine halim cite trei inainte de fiecare masa. hai, mergi in pace!

  4. Portocala Mecanică. Ţi-ai trăit traiul, ţi-ai mîncat mălaiul… pe acest blog. Şi tu ai ieşit din schemă. Ai chef de harţă? Înseamnă că ai au un deficit de vitamina B. Ia-le şi pupă-l pe nen’tu Liviu pe frunte… e singur şi nu-l iubeşte nimeni.

  5. ramanujan, chiar ma bucur ca ai sesizat de unde vine melodia… apropo de linkurile melodice ale politicienilor romani… am ris, dar mai mult de 3 secunde max nu am rezistat… e jale mare, sistemu’ asta politic romanesc chiar trebuie reformat din temelii 🙂

  6. In sfarsit am aflat si eu care era solutia pentru lumea asta.
   Vitamian B12 – “…important for…the brain and SPINAL CORD.”

   Am sa recomand si eu de-acum incolo 🙂

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here