FUNDATIA IOAN BARBUS

Tu ești văran?

Pentru Dom’ Profesor Dan Voiculescu.

Redacţia

Redacţia

Conservatori români

3 comentarii

 1. Stelian
  11 august 2014

  Bravo , si re-bravo! Poate ca umorul ne va mai trezi inca o data. Sa vedem cine mai este varan!

 2. Costin Andrieş
  11 august 2014

  Nicu Alifantis e si el varan:

 3. ancuta
  11 august 2014

  subsemnatu doctor Ponta viorel vector, va declar ca tre sa renunt la pactu cu care ma sedus banditul si nenorocitul ca cand ma pus s-a semnez eu nu ieream atent si adormitu ala de Crin nu ma zesizat, ca ……. ….., .
  Asta am avut de spus.

  cel care v-a fiii Presedinte ca sa stii base nenorocitule si amaratule si nenorocit ce iesti cu familia si sa nu te i-ei de socru-l meu cati bag mana in gati tai de bandit. Ca nu mai pot nenorocitu dracu ma face neom firaral dracu ca se ia de tata socru care mie ca s-iun tata nenorocitu si nebunu si betivu anagramt si alfabet de cultura.
  Cami vine so bat pe sarmizsecetuza cu tot cu plozi ei ca nu a luat viraju une trebuia si cat pe ce sa nu fie THE CHAMP, futul in cur de bleg.
  Da am promis poporului si tre sa ma tin de cuvint ca curtea costutionala nu ma lasa ca leam dat la toti functi si salari mari da tot cu nenorocitu de betiv tine toti.
  Of doamne ca tata socru nu mai ia postu ala de arhanghel ca sta unu dea lu basescu pe post. cre cai gabriel , oprea ca tot timpu sare in barca care merge mai repede futul in cooiur si peasta.
  Da las ca trece timpu si-l dau jos pe nenorocitu asta si cand o sa ma aleg io o sal fut in toate puscariile deo sa ma roage sal iert ca mam saturat”
  PeSe: deseara am s-a vorbesc cu tata socru sa faca festanii si leturghii casa nu mai poata bea nimica nenorocitu ca cand e beat e greu de inteles cu engleza lui.”
  incunPeSe:sa sti nenorocitule ca cand leam promis la tuturor romanilor ca ii scap de mutra ta si de familia ta de nenorocitiii in 2014 o s-a m-a tin de cuvint casa nu zica romaniiii ca eu nus om de cuvant boule si amaratule si carciumarule ce esti ca de te mai iei de tata socru ti-fut dumnezeiiii mati de bandit care neai nenorocit si nu te m-ai saturi de putere si de trai bun de dorobantii.
  Ca daca poporul nu majuta o s-a majute dumnezeu lu tata socru ca fuututi dumnezei mati de bandit neam saturat de tine si o sa te bag la puscarie asa cum iai bagat tu nebunu-le pe adi sip e DOMNU DAN ca mare bandit iesti fireai al dracu de nenorocitule si amaratu-le!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian