Veşnic ofensaţi. Azi, nişte tricouri

  5

  Acesta e tricoul oficial pentru meciurile în deplasare al echipei italiene de fotbal Internazionale Milano. O cruce roşie pe fond alb. E poate cam prea-prea? Prea ce?! Prea creştin? Întîmplarea face că emblema oraşului Milano este o cruce creştină. Nu e deloc deplasat ca o echipă milaneză să adopte emblema oraşului. Ah, e prea mare… pare sfidătoare. Noi sîntem post-moderni, ne e jenă de noi înşine. Dacă ofensăm pe cineva?

  Bineînţeles că cineva s-a simţit ofensat.

  Avocat musulman dă în judecată pe Inter Milano datorită tricourilor care evocă “Cruciadele”

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email
  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentCaravana jihadului politic oferă cursuri şi în Leeds – gratuit!
  Articolul următorÎncălzirea oprită temporar pentru revizie
  Emil Borcean
  În 1985 am absolvit facultatea de geologie din București. După trei ani de stagiatură la mina de cărbune din Anina, în Banat, am renunțat la geologie și am învățat să fiu programator software. Am plecat din România în 1990, toamna. Am trăit patru ani în Anglia, 19 ani în Canada și aproape doi ani în Germania. M-am întors nu demult în țară. În 2007 am creat blogul Patrupedbun.net, care în 2010 a fuzionat cu blogul Dreapta.net. Din această fuziune s-a născut ILD.

  5 COMENTARII

  1. Da, adevarul este ca aduce a rasistii (?) cruciati veniti acum 800 de ani pe teritoriul sfant al Islamului: Palestina. Oamenii astia au o imaginatie greu de invins. E bine ca Turcia ne demonstreaza tot ce poate acum, cand inca nu face parte din UE. Poate reuseste sa le mai deschida ochii europenilor de salon.

  2. Recapitulare. Inter joaca cu Fenerbahce la Istanbul si nu foloseste tricoul pentru meciurile in deplasare, tocmai pentru a evita orice controversa. Vine meciul retur de la Milano si Inter decide sa joace in tricourile albe cu cruce. Un avocat turc e ofensat si da clubul italian in judecata. Un turc vrea sa dicteze ce tricouri au voie sa poarte fotbalistii italieni la ei acasa. Un musulman vrea sa impuna sharia in fotbalul european.

  3. Pai, da, Emil, asa le trebuie italienilor daca folosesc un simbol al urii rasiale – cruce rosie pe un fond alb (!!!!). Ma mir ca n-a sarit nimeni in sprijinirea demersului initiat de acel stimat domn din Turcia. Tre’ sa fie un progresist pe acolo, numai bun sa se ia la tranta cu urmasii cruciatilor.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here