Jurnal Rapid

Ghita pune stampila “Moscova” pe Voiculescu si SRS

Semnificativa interventia lui Sebastian Ghita de astazi, de la B1. A trimis un text în care nu se marginea sa raspunda unor acuzatii ale lui SRS (cum ca Ghita e ofiter acoperit), ci îi acuza pe SRS, Voiculescu si Ioan Nicolae ca fac jocurile Rusiei în privinta gazelor de sist, atacând si serviciile de informatii românesti si partenerii acestora din SUA. Un astfel de atac nu putea pleca fara “verde” de la Ponta. Episodul aminteste si de scandalul Ghita-Vântu (cu mortii îngropati pe dealurile Moldovei).

B1.ro: Deputatul PSD Sebastian Ghiță atacă dur PNL și trustul lui Voiculescu: Atacul lui Sorin Roșca Stănescu este de factură sovietică

„Sorin Roșca Stănescu rămâne un om duplicitar care folosește metode securiste. Nu știu exact raporturile sale cu Securitatea ceaușistă, dar obiceiurile sale sunt aceleași. Atacul său la adresa Serviciilor de Informatii românești este de factură sovietică.

Atacul a apărut într-o săptămână în care trustul lui Voiculescu atacă și el Serviciile de Informații ale României, partenerii lor din Statele Unite și credibilitatea lor, iar fostul ofițer al Securității Ioan Nicolae, cunoscut colaborator al firmelor de gaze din Rusia, atacă în emisiuni plătite eforturile României în domeniul exploatării gazelor de șist și acuză și el SRI și SIE.

Mai curios este ce legătură este între Voiculescu, Roșca Stănescu și Ioan Nicolae decât ce spune Roșca Stănescu.

Niciun Serviciu de Informatii care a implementat în funcționarea sa valorile democratice și ale cărui metode de lucru sunt validate prin mecanismele de cooperare și verificare cu partenerii externi nu își poate permite să formeze sau să accepte infiltrări în cadrul comisiei parlamentare de verificare.

Roșca Stănescu vorbește pentru a-și acoperi fapte penale și istorii mai vechi”.

4 comentarii la “Ghita pune stampila “Moscova” pe Voiculescu si SRS”

Citeşte sau adaugă un comentariu...

  1. Nu m-ar mira prea tare sa aiba dreptate si Ghita, si SRS, sa fie amandoi niste agenti sub acoperire.

  2. 2ema

    Si eu cred ca au amandoi dreptate. Nici nu sunt atat de bine acoperiti. Este limpede ca Ghita lucreaza cu SRI-ul, in schimb Rosca Stanescu nu pare sa lucreze pentru vreun serviciu romanesc.

  3. 3Nea

    E o regulă de trei simplă: când – aparent fără motiv – lucrurile se încurcă şi apar probleme ca din senin, înseamnă că sunt la mijloc nişte interese ale Moscovei. E stilul lor, cu semnătură (invizibilă) şi certificat de autenticitate.

  4. Dragilor, SRS e securist demulta vreme, v-o garantez. Cand eram intr-a 3-a/4-a, am facut meditatii cu nevasta-sa, numita Tana. Am fost la ei in casa, locuiau pe undeva pe langa Foisor, aveau o fata lungtana si increzuta, cu parul cret. Ma rog, astea-s detalii – pe el nu cred ca l-am vazut la fata mai mult de odata, insa ce vreau sa spun e asta: madam Tana avea, inainte de ’89, gradinita cu predare in germana. La fel cum nea Patriciu dadea meditatii la amfiteatre intregi de elevi, la desen (unul dintre ei, fiind musiu Bittman). Cam cata lume credeti ca avea tupeu sa faca chestii dintr-astea, inainte de ’89, cand erau ilegale, se lua parnaie, daca erai descoperit? Cam cat de greu era, sa descoperi pe una care preda germana la modul industrial? Eu sunt convins, orice s-ar spune, ca si Patriciu, si SRS, si altii, aveau atunci stele grele pe umeri.

Comentează

*

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.