Remus Cernea: o viață de mapeț

  5

  Episodul 1, ianuarie 2012: cu dictatorul Băsescu şi cu teroriştii nu negociem, să-l izolăm, fraţilor, acum sau niciodată, să-l răsturnăm…ce-am avut şi ce-am pierdut ….să te ferească Dumnezeu de furia poporului, tiranuleee

  Episodul 2, noiembrie 2012: tot un zâmbet, ceva mai liniştit, în compania agreabilă a câtorva foşti şi viitori puşcăriaşi: Mazăre, Nicuşor, Banias (alt cercetat penal, a testat deja arestul preventiv), Stroe etc.

  Episodul 3, ieri: iepuraş, şi mai liniştit, la Palatul Cotroceni, adică în ograda dictatorului… l-a izolat acceptându-i invitaţia la pişcotăreală şi, mai ales, pentru a-şi asocia imaginea cu europenismul – de unde şi poza, mă-nţelegi? – , căci Cernea vrea acum să fie ales în parlamentul european… dar cârnatul e cârnat până la capăt: nu scrie că l-a invitat Băsescu, tiranul, ci “preşedinţia”

  Câtă neobrăzare poate să încapă în mapeţul ăsta?

  Click pe imagine pentru varianta marita

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email

  5 COMENTARII

  1. Cel din fotografie este un impostor bassisst! Eu sunt adevaratul, principialul, nevandutul (doar fost consilier al lui Victor-Viorel Ponta – 34592 lei, fost consilier Hidroelectrica – 14 495 lei -, fost membru in comisia de privatizare a Nuclearoelectrica – 7083 lei, fost medaliat al lui Ion Ilici Iliescu, fost catindat la Presedintia Romaniei, etc) actualmente deputat lipsit de constiinata & ateu:

   the-muppets12<

  2. Nu el zicea ca ar fi iesit in strada pe 21 decembrie 1989, dar nu a putut pentru ca l-a incuiat mama lui in casa?

  3. @Costin Andries: Remus a fost toate alea si ar putea fi si mai multe daca e pe bani.

   Un om care n-a muncit 5 minute in viata lui si care a castigat in cateva luni bani pe care nu-i castiga intr-o viata intreaga cei pe care-i plang el si impostorii de la criticspanac.

   Acum mai trebuie sa-si dea seama si cei pe care pretind astia ca-i apara, ca exact din cauza lor si a altora ca ei sunt ei saraci.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here