Discursul care l-a dat jos pe Ianukovici

  0

  Uite cum se face istoria: ăsta e spiciul de 2 minute, ținut de Volodymyr Parasiuk, care a hotărât soarta președinției lui Ianukovici. Maidanul nu a acceptat înțelegerea negociată de Ianukovici cu politicienii din opoziție și cu cei 3 miniștri de externe rusofili[1] – era exact ce-i convenea lui Putin, Ianukovici ar fi rămas președinte până în decembrie 2014.

  Subtitrat în Româna

  Subtitrat în engleză


  [1] Cei trei miniștri de externe din UE (Radoslaw Sikorski, Polonia, Frank-Walter Steinmeier, Germania și Laurent Fabius, Franța) nășiseră vestita înțelegere la care Putin și Lavrov fac în continuare apel și o numesc cu numele lui Sikorski. Mai mult despre Sikorski și relația lui cu Rusia, puteți găsi pe ILD în următoarele locuri:

  https://inliniedreapta.net/jaroslaw-kaczynski-voi-face-totul-ca-sa-lamuresc-cauzele-dezastrului/

  https://inliniedreapta.net/insemnare/kaczynski-a-salvat-si-obrazul-vestului-la-kiev/

  https://inliniedreapta.net/kaczynski-la-tbilisi-in-2008-sfidarea-vointei-rusiei/

  https://inliniedreapta.net/insemnare/organizatorul-vizitei-la-smolensk-cel-mai-mare-spion-din-istoria-poloniei-populare/

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email
  Cititi si
  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentIt's about culture, stupid!
  Articolul următorBoicotează Lukoil!
  Anca Cernea
  De profesie medic, Anca Cernea este preşedintele Fundaţiei Ioan Bărbuş, fiica fostului lider si senator naţional-ţărănist. Anca Cernea a fost vicepreşedinte al Tineretului Universitar Naţional Ţărănesc şi al Organizaţiei de Tineret a PNŢCD la începutul anilor '90. În timpul guvernării CDR, Anca Cernea a fost director al Direcţiei Relaţii Internationale în cadrul Departamentului pentru Administraţie Publică Locală al Guvernului României.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here