FUNDATIA IOAN BARBUS

Adrian Papahagi: Întrebat cine e inspiratorul ultim al comunismului, Soljenițîn a spus fără să ezite: Satana

O țară întreagă a fost zguduită de crimele oribile ale unui obnubilat din Caracal.

Acum, vă rog să reflectați la esența comunismului: nenumărate bestii amorale, frustrate și ucigașe, precum Dincă din Caracal, îmbrăcate în uniformă și premiate pentru sadismul cu care violau, torturau sau chiar ucideau în închisori tot ce avea România mai bun – politicieni veterani ca Maniu, genii ca Noica, sfinți ca Steihardt, Ghika sau Gafencu, tinere educate ca Adriana Georgescu, studenți brilianți ca Valeriu Anania, femei simple și curajoase ca Elisabeta Rizea…

Comunismul a fost fărădelegea generalizată, crima instigată și răsplătită de stat. Întrebat cine e inspiratorul ultim al comunismului, Soljenițîn a spus fără să ezite: Satana.

Dacă la Caracal diavolul a rânjit hâd, înfiorând o țară întreagă, nu uitați că el a condus România timp de 45 de ani și că a ucis în deplină impunitate tot ce avea țara asta mai nobil, mai inteligent și mai curajos.

Adrian Papahagi

PRELUAT DIN   FACEBOOK

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Monitorul Neoficial

Monitorul Neoficial

5 Comments

 1. Harry Minti
  2 September 2019

  Dar ei au spus ca religia este opium pentru popor.

 2. Dorin
  2 September 2019

  Foarte mulți anti-creștini și o parte dintre atei au spus și spun despre religie tot felul de lucruri tocmai pentru îi deranjează eficiența, adevărul și omenia Creștinismului !!

  Nu se prea vorbește despre inițiatorii și susținătorii de secole întregi ai comunismului, așa cum nu se prea vorbește despre diferențele MAJORE, ESENȚIALE dintre Vechiul testament și Noul Testament.
  În fond toate celelalte religii monoteiste sunt decisiv adversare Creștinismului, completând cu miliarde de adepți adversarii singurei religii CARE A TRECUT DINCOLO DE RELIGII !

 3. Mayhem
  2 September 2019

  @harry Ce au spus nu conteaza. Fara sa vrea, si-au creat propria secta religioasa, cu dogma, idoli, sfinti, etc. Marx desi dispretuia religia, s-a inspirat fara sa vrea din ea. Nu e de mirare faptul ca multi atei urmeaza socialismul orbeste.

 4. Harry Minti
  2 September 2019

  Inseamna ca obisnuința de 2000 de ani este mai puternica decat cea de de 100 de ani.

 5. Dorin
  2 September 2019

  Domnul Harry, astăzi comemorăm, prin dumnezeieștii Părinți ai Sfintei Fecioare și Bunici ai Domnului nostru Iisus Hristos, pe toți bunicii din lume !!
  Sfinților Ioachim și Ana, Rugați-Vă pentru noi, nevrednicii creștini de astăzi !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ce ai mai putea citi