Adrian Papahagi: N-am fost atenți 20 de ani și a răsărit în jurul nostru o armată de activiști instruiți în agitația neomarxistă

1

N-am fost atenți 20 de ani, ocupați să ne facem studiile și apoi meseria, să întemeiem o familie, să ne creștem copiii, iar când ne-am uitat mai bine răsărise în jurul nostru o armată de activiști cu studii aproximative și joburi incerte, abonați la fonduri europene, perfect instruiți în agitația neomarxistă, limbajul corect politic, lipirea de etichete infamante și terorismul intelectual. Inculți, agresivi, hămesiți, învățați să creadă că sunt o elită și că limba și gândirea lor de lemn sunt expresia supremă a civilizației europene.

Astăzi, acești caraghioși agresivi se pregătesc să-i înlocuiască pe vechii tovarăși corupți. Să nu credeți că ne vor aduce prosperitate și libertate, ci birocrație, imixtiunea statului confiscator în familie, educație și conștiințe mai mult și mai agresiv decât până acum, exaltarea depravării și persecuția decenței.

I-am văzut de aproape: sunt răi ai naibii, profund imorali, avizi de bani și putere, obișnuiți să trăiască din ideologie, nu dintr-o muncă cinstită, manipulatori și agresivi.

Țineți minte ce vă spun! Azi mă înjurați, peste zece ani vă va părea rău că nu ați știut să deosebiți decența de impostura morală.

Adrian Papahagi

PRELUAT DIN   Facebook

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

 
Print Friendly, PDF & Email
Cititi si

1 COMENTARIU

  1. Ar mai fi un grup, destul de compact, care s-a ridicat între timp – tineri luminați, crescuți creștinește, suficient de smeriți, și care pot recentra parohiile, poate chiar clerul ortodox, pe direcția luptei celei bune ! Adică fără fumigații slavo-ruso-file !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here