FUNDATIA IOAN BARBUS

Adrian Papahagi: N-am fost atenți 20 de ani și a răsărit în jurul nostru o armată de activiști instruiți în agitația neomarxistă

N-am fost atenți 20 de ani, ocupați să ne facem studiile și apoi meseria, să întemeiem o familie, să ne creștem copiii, iar când ne-am uitat mai bine răsărise în jurul nostru o armată de activiști cu studii aproximative și joburi incerte, abonați la fonduri europene, perfect instruiți în agitația neomarxistă, limbajul corect politic, lipirea de etichete infamante și terorismul intelectual. Inculți, agresivi, hămesiți, învățați să creadă că sunt o elită și că limba și gândirea lor de lemn sunt expresia supremă a civilizației europene.

Astăzi, acești caraghioși agresivi se pregătesc să-i înlocuiască pe vechii tovarăși corupți. Să nu credeți că ne vor aduce prosperitate și libertate, ci birocrație, imixtiunea statului confiscator în familie, educație și conștiințe mai mult și mai agresiv decât până acum, exaltarea depravării și persecuția decenței.

I-am văzut de aproape: sunt răi ai naibii, profund imorali, avizi de bani și putere, obișnuiți să trăiască din ideologie, nu dintr-o muncă cinstită, manipulatori și agresivi.

Țineți minte ce vă spun! Azi mă înjurați, peste zece ani vă va părea rău că nu ați știut să deosebiți decența de impostura morală.

Adrian Papahagi

PRELUAT DIN   Facebook

Monitorul Neoficial

Monitorul Neoficial

Un comentariu

  1. Dorin Boilă
    17 septembrie 2018

    Ar mai fi un grup, destul de compact, care s-a ridicat între timp – tineri luminați, crescuți creștinește, suficient de smeriți, și care pot recentra parohiile, poate chiar clerul ortodox, pe direcția luptei celei bune ! Adică fără fumigații slavo-ruso-file !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Campania pentru “alegerile” la președinția Rusiei programate pentru 15-17 Martie se înfierbântă. Nu încape îndoială că Vladimir Vladimirovici va fi “reales la al N-șpelea congres”, dar întrebările pasionante care rămân sunt: 1) Câți contracandidați vor fi lăsați în cursa electorală măcar așa, de ochii lumii? 2) Cine va mai fi aruncat din tren înainte de …

Putin-stalin-1000x600-11

Comunitatea ucraineană din București invită publicul și presa să participe la un marș care marchează doi ani de la invazia Rusiei din Ucraina – „un moment greu, 24 februarie 2024, comemorarea unei zile negre din istoria noastră și din istoria Europei, momentul declanșării invaziei pe scară largă de către Federația Rusă și generarea celei mai …

protest ucraina arcul de triumf
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian