FUNDATIA IOAN BARBUS

Adrian Papahagi: Noul chip al marxismului ascuns sub steagul curcubeu

Credeți că sexo-marxismul e vreo obsesie de-a mea? Nu, este noul chip al marxismului, ascuns sub steagul curcubeu, care în acest an a fâlfâit obligatoriu o lună întreagă prin marile capitale. La Londra, până și stațiile de autobuz și stopurile celebrau “mândria” de a fi lgbtqwerty. 

Sexo-marxismul folosește dialectica vechiului marxism: oropsiți (acum lgbtqwerty, deși nu-i clar în ce mod sunt oropsiți) vs. asupritori (adică bărbați care iubesc femeile, sunt albi, burghezi, capitaliști, trecuți de vârsta coșurilor).

Priviți această imagine de la parada LGBT din București! Ea conține un manifest anticapitalist tipic marxist, dublat de unul sexual (dată fiind confuzia lor mentală tipică, nu-i clar dacă sexo-marxiștii apără prostituția sau ar vrea să nu mai existe).

În Manifestul Partidului Comunist (1848), Marx și Engels scriau: “Comuniștilor li s-ar putea imputa cel mult că, în locul comunizării fățarnice, ascunse, ar voi să introducă comunizarea oficilă și pe față a femeii. De altfel, se înțelege de la sine că prin desființarea actualelor relații de producție, va dispărea și comunizarea femeii, izvorâtă din prostituția oficială și neoficială”.

Cu alte cuvinte, capitalismul e problema. Îl desființăm pe acesta și avem raiul sexo-marxist. 
(Sursa Foto: Inquam Photos/ Autor: Octav Ganea)

Adrian Papahagi

PRELUAT DIN   FACEBOOK

vedeți și: Feminismul românesc, o sectă marxistă în lupta pentru dreptul de a nu face sarmale

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Monitorul Neoficial

Monitorul Neoficial

3 comentarii

 1. Eu iulian
  24 iunie 2019

  Gândirea critică! Gândirea critică! Nu e curcubeu, curcubeul are 7 culori însă steagul pe care îl flutură ăștia are doar 6

 2. Dorin
  24 iunie 2019

  Chestiunea nici măcar nu rezidă în relații de producție (sau numai relații…) și asuprirea asupriților de către asupritori… Peste tot avem false ținte, inclusiv în așa zisul manifest, încropit de pehlivani cărora chiar nu le plăcea munca, dar aveau nevoie de bani ca să trăiască întocmai ca niște capitaliști !!

  Chestiunea este că, tot din lene intelectual-morală, tovarășii erau pro-fund deranjați de prezența Creștinismului în cetate și în sufletele majorității normale (în speță aceea cu lipsa genelor lenei !), drept care s-au strofocat să pună ceva mai „senzual” în loc – un loc golit de spirit și care durea abisal…

 3. AT
  24 iunie 2019

  Recent a facut valva lansarea cartii “Full Surrogacy Now: Feminism Against Family” – Sophie Lewis. Dezumanizarea noului umanism de care vorbea domnul Papahagi e in vazul lumii, mai grava decat si-ar fi imaginat cel mai indarjit “extremist”. Mamele sunt numite “gestators” si “deliverers”. “Abortion is a kind of killing we need to defend”

  https://www.youtube.com/watch?v=-yqoZjRIfCY

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian