FUNDATIA IOAN BARBUS

Adrian Papahagi: Vreți generații traumatizate? Dați-i înainte cu sexo-marxismul și gargara stângistă!

Un copil dintr-o familie bună (adică cu doi părinți iubitori și capabili să îi asigure viața și educația) nu își ratează bacalaureatul.

Abandonul și eșecul școlar sunt prea adesea rezultatul abandonului familial. Nu blamați în primul rând școala, ci dezintegrarea familiilor!

Prima politică în materie de educație este întărirea familiilor. Acolo, în familia aia ridiculizată de propaganda stângistă e secretul. Când familia e dezintegrată de alcoolism, imoralitate, hedonism și carierism, sau de sărăcie combinată cu decădere morală, copiii își ratează startul în viață.

Succesul în viață al unui copil depinde adesea exclusiv de dragostea, concordia, toleranța, înțelegerea și respectul dintre un bărbat și o femeie. Când trece pasiunea tinereții, acestea depind de moralitatea și frica de Dumnezeu a celor doi.

Restul e bla-bla stângist. Vreți familii bune și copii cu succes școlar? Întăriți morala creștină (sau de orice altă natură, atâta că în Europa asta e sursa ei)! Vreți generații traumatizate? Dați-i înainte cu sexo-marxismul și gargara stângistă!

Adrian Papahagi

PRELUAT DIN   FACEBOOK

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Monitorul Neoficial

Monitorul Neoficial

1 Comment

  1. Dorin
    10 July 2019

    De curând am avut prilejul să constat un alt fenomen printre tinerii din Cluj-Napoca: am întâlnit studenți și absolvenți (din familii nedestrămate) la care „filosofia” stângistă a prins recent, dar a devenit agresivă prin implicare în activismul u.s.r. ! Asta a devenit pornirea lor în viața civică…

    Bănuiesc că este una dintre acele combinații toxice între: ritmul accelerat dintr-o urbe ce a crescut peste potențialul mental al comunității & lipsa de cultură politică de la 23-29 de ani & lipsa culturii creștine în viața familiei !!

    Evident că persoanele în cauză nu-și dau seama ce se întâmplă cu ele… Sunt exemple vii ale lipsei de smerenie intelectuală, ale lipsei de căldură creștină în educația primilor 10 ani în familie, ale lipsei de reacție naturală la provocările subtile din sfera propagandei anti-conservatoare. De la asemenea generații, chiar dacă votează contra „expiraților” din politică ( observați că nu contra comuniștilor !!!) nu ne așteptăm să constituie o massă critică pentru un viitor politic eliberat de tipul de greșeli ale părinților lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ce ai mai putea citi