FUNDATIA IOAN BARBUS

Alexandru Vîjan: Marșul feministelor de la Washington e cântecul de lebădă al feminismului

Marșul feministelor de la Washington (nu e al femeilor, să fie clar, prea mult timp au pretins feministele că vorbesc pentru toate femeile, când de fapt vorbesc pentru o minoritate deloc impresionantă – gata) e cântecul de lebădă al feminismului în era noastră.

Urmăriți-l cu atenție și bună dispoziție, salvați poze, filmări, meme și tot ce se poate, fiindcă this is it folks. Profitați de moment, și consemnați totul, astfel ca peste ani să-l învățați și pe copilul vostru:

Copilul: Ce-mi arăți, tati?
Tata: Astea sunt imagini de la marșul feministelor din 2017.
C: Uau, dar câte sunt.
T: Da, s-au adunat toate și pretind că vorbesc pentru sute de milioane.
C: Dar cred că erau foarte supărate. Ce le-au făcut de s-au supărat așa? Ce voiau?
T: Păi, în mare doreau avorturi și tampoane gratis.
C: Asta? Și gratis? De ce?
T: Fiindcă feministele cred că totul li se cuvine fără să muncească.
C: Tati…
T: Da, copilul meu.
C: E și mami o feministă?
T: Nu fi prostuț/ă, mami tău e o mamă și soție bună și o femeie puternică.

Autistic screeching-ul va fi masiv în anii ce va să vină, dar până aici le-a fost. De aici nu vor merge decât în jos. Și căderea va fi dureroasă.

PRELUAT DIN   Facebook

Monitorul Neoficial

Monitorul Neoficial

Un comentariu

  1. Daniela Paun
    22 ianuarie 2017

    Eh, nici de comuniști nu am scăpat inca… Mai durează câteva generații pana dispar „feminazistele”. Dar asistam la începutul sfârșitului pentru ca 30 de milioane de femei i-au acordat votul lui Donald J. Trump. Va rog sa urmăriți și Marșul pentru viață de duminica, tot în Washington DC. Our very own Kelly Anne Conway va avea o intervenție. Și, poate chiar și noul președinte al USA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Campania pentru “alegerile” la președinția Rusiei programate pentru 15-17 Martie se înfierbântă. Nu încape îndoială că Vladimir Vladimirovici va fi “reales la al N-șpelea congres”, dar întrebările pasionante care rămân sunt: 1) Câți contracandidați vor fi lăsați în cursa electorală măcar așa, de ochii lumii? 2) Cine va mai fi aruncat din tren înainte de …

Putin-stalin-1000x600-11

Comunitatea ucraineană din București invită publicul și presa să participe la un marș care marchează doi ani de la invazia Rusiei din Ucraina – „un moment greu, 24 februarie 2024, comemorarea unei zile negre din istoria noastră și din istoria Europei, momentul declanșării invaziei pe scară largă de către Federația Rusă și generarea celei mai …

protest ucraina arcul de triumf
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian