FUNDATIA IOAN BARBUS

Daniel Uncu: Minciuna pandemică – politica publică a comuniștilor chinezi și a Noii Stângi internaționale

Ieri, agenția Reuters titra pe fluxul de știri, că o zonă din provincia centrală a Chinei, Henan, tocmai anunțase că… a interzis practic orice ieșire a oamenilor din zonă, în urma mai multor cazuri de infecție cu coronavirus.

Miercuri, 01.04.2020, carevasăzică!

Adică, la aproape o săptămâna după ce autoritățile comuniste centrale chineze anunțau cu mare pompă găunoasă că epidemia de coronavirus a fost învinsă definitiv și că oamenii se întorc la muncă!

Nimeni, asadar, deja nu mai poate călători în afara cantonului Jia fără o autorizare corespunzătoare, canton care are o populație de aproximativ 600.000 de oameni. În plus, rezidenții nu au voie să-și părăsească locuințele pentru muncă decât dacă au dreptul de a face acest lucru! Adica, exact la fel ca in timpul starii de urgenta.

Provincia Henan raporta sâmbăta care a trecut un caz confirmat în orașul Luohe. Autoritățile locale au declarat că persoana infectată a fost în contact cu doi medici din județul Jia, care ulterior au testat virusul pozitiv, deși nu au prezentat simptome.

Devine, iată, pe zi ce trece, din ce în mai clar că raportările false, triumfaliste, ireponsabile ale comuniștilor de la Beijing nu mai pot camufla realitatea…

Concomitent, serviciile secrete americane au produs un raport secret, înaintat Casei Albe, în care demonstrează că Beijing-ul a publicat raportări false.

În același timp, din aceeași categorie a minciunii, manipulării și mizeriei propagandistice, aflăm un fapt care începe să se devoaleze peste tot în Europa, anume că ajutoarele trimise de China țărilor de pe bătrânul continent au în cea mai mare parte o calitate execrabilă! Butaforii chinezești, din aceeași categorie a minciunii manipulatoare – … „vă trimitem ajutoare, că oricum nu aveți ce face cu ele, dar noi ne facem propagandă pozitivă în așa fel”.

Și, pentru că tragedia epidemiologică în care regimul comunist chinez a aruncat mapamondul nu era suficientă, ea a mai fost și camuflată complice, cu impact tragic pentru întreaga populație a Lumii, de notoriu progresista Organizație Mondială a Sănătății, cot la cot cu autoritățile de la Beijing. OMS a ținut, în tot acest răstimp, să cautioneze grotesc regimul criminal al tovarășului Xi pe tema COVID-19, inclusiv – dacă nu cumva, mai ales ! – prin vocea șefului ei, Tedros Adhanom Ghebreyes. Lucrurile au luat o așa amploare, încât până și vicepremierul japonez, Aso Taro, a declarat cu un năduf tragi-comic, că OMS ar trebui să fie redenumită de acum înainte OCS – Organizația Chineză a Sănătății: „Oamenii cred că Organizația Mondială a Sănătății ar trebui să-și schimbe numele. Nu ar trebui numită OMS, ar trebui redenumită Organizația Chineză a Sănătății”.

La fel, în Orientul Mijlociu, ONU – altă organizație mondială impregnată de ideologia Noii Stângi – tace mâlc (!) în legătură cu inacțiunea criminală a Autorității Palestiniene (AP) în fața pandemiei care bântuie inclusiv Fâșia Gaza, inacțiune pe care analiștii o înțeleg ca fiind un preambul la o ulterioară diabolizare a autorităților israeliene care vor fi acuzate de un posibil dezastru epidemiologic în rândul palestinienilor. Interesant de remarcat, că Tel Aviv-ul este cel care intervine în acest moment în protejarea populației palestiniene din teritorii. Nu, AP!

Nu în ultimul rând, în Iran, unde un alt regim dictatorial este aplaudat halucinant de ONU, de UE, de fosta administrație americană obamiana și de întregul establishment neomarxist internațional, situația epidemiei este la fel de dramatică și la fel de camuflată în retorica publică mainstream. Problema infectării cu COVID-19 a căpătat chiar conotații tensionate geostrategice, în condițiile în care țările din zonă – Irak, Afganistan, Bahrein, Kuweit, Oman, Liban și Emiratele Arabe Unite – acuză regimul de la Teheran că este la originea epidemiei care a cuprins întreaga regiune, prin modul dezastruos în care oficilaii iranieni au reacționat la izbucnirea acesteia. Așa cum rezuma situația un analist american, până la urmă, coronavirusul ar putea reprezenta o amenințare chiar mai mare pentru ayatollahi decât sancțiunile americane.

Tragedie pandemică, garnisită cu ghivent comunisto-progresist-autocrat la nivel mondial!

Dan Uncu

SURSA   Facebook

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Monitorul Neoficial

Monitorul Neoficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian