FUNDATIA IOAN BARBUS

Daniel Uncu: „Romania Libera” s-a transformat intr-o oficina a dughinismului ortodoxist desantat si a retoricii anti-democratice comunistoide

Citesc si nu imi vine sa cred in ce s-a transformat, de la o vreme, cotidianul „Romania libera”, publicatia unde am lucrat atatia ani si care a fost condusa, pana la un punct, de oameni profund anti-totalitari si anti-comunisti: intr-o oficina a dughinismului ortodoxist desantat si a retoricii anti-democratice comunistoide.

Ca sa fiu bine inteles, ceea ce se intampla acolo nu are nici o tangenta nici cu paradigma dreptei conservatoare, nici cu cea a democratiei-crestine, nici cu liberalismul clasic si, mai ales, nici cu obiectivitatea sau cu profesionalismul. Fac aceasta precizare pentru ca naivii sa nu confunde spetele.

In ceea ce ma priveste, „Romania libera” s-a transformat intr-o pastisa imunda si un tantos alter ego – cu pretentii halucinante de „quality press” – ale mizeriei publicistice, concentrata alta data in paginile national-securstoidei fituici a lui C.V. Tudor – „Romania Mare”.

Sunt – cu scuzele de rigoare pentru naduful limbajului – efectiv siderat!

Daniel Uncu

PRELUAT DIN   Facebook

Citiți și „România Liberă” îl numește director editorial pe propagandistul rusofil Iulian Capsali

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Monitorul Neoficial

Monitorul Neoficial

2 comentarii

  1. Cri
    15 august 2018

    Prin deductie logica, inseamna ca pe vremea cand Romania Libera era trompeta lui Basescu, era un ziar bun, obiectiv, anti-rusesc, etc etc….

  2. Paula
    15 august 2018

    Si mie a inceput sa-mi fie scarba de acest ziar. Comentariul dv. este acid dar corect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian