Daniel Uncu: „Romania Libera” s-a transformat intr-o oficina a dughinismului ortodoxist desantat si a retoricii anti-democratice comunistoide

2

Citesc si nu imi vine sa cred in ce s-a transformat, de la o vreme, cotidianul „Romania libera”, publicatia unde am lucrat atatia ani si care a fost condusa, pana la un punct, de oameni profund anti-totalitari si anti-comunisti: intr-o oficina a dughinismului ortodoxist desantat si a retoricii anti-democratice comunistoide.

Ca sa fiu bine inteles, ceea ce se intampla acolo nu are nici o tangenta nici cu paradigma dreptei conservatoare, nici cu cea a democratiei-crestine, nici cu liberalismul clasic si, mai ales, nici cu obiectivitatea sau cu profesionalismul. Fac aceasta precizare pentru ca naivii sa nu confunde spetele.

In ceea ce ma priveste, „Romania libera” s-a transformat intr-o pastisa imunda si un tantos alter ego – cu pretentii halucinante de „quality press” – ale mizeriei publicistice, concentrata alta data in paginile national-securstoidei fituici a lui C.V. Tudor – „Romania Mare”.

Sunt – cu scuzele de rigoare pentru naduful limbajului – efectiv siderat!

Daniel Uncu

PRELUAT DIN   Facebook

Citiți și „România Liberă” îl numește director editorial pe propagandistul rusofil Iulian Capsali

Print Friendly, PDF & Email
Cititi si

2 COMENTARII

  1. Prin deductie logica, inseamna ca pe vremea cand Romania Libera era trompeta lui Basescu, era un ziar bun, obiectiv, anti-rusesc, etc etc….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here