FUNDATIA IOAN BARBUS

Dragos Paul Aligica: Asa arata la ora actuala analistii si comentatorii Europei Libere

Europa Libera gaseste necesar sa faca fapte de caritate cu purtatorii unei atitudii si a unui mod de gandire precum cel de mai jos -care nu se deosebesc cu nimic de cele ale amploaiatilor Antenei3-

Nu am alt comentariu de facut decat ca la ora actuala Radio Europa Libera functioneaza cu acest nivel uman si profesional, ilustrat mai jos.

Si dat fiind faptul ca in tot ceea ce face omul de acest tip si nivel nu este vorba despre profesionism, logica, adevar, bun simt sau reputatia si blazonul organizatiilor pe care le reprezinta ci doar despre el, persoana sa si zbaterea de a iesi din mizeria irelevantei si anonimatului, am sa-i ofer acum si aici ceea ce a dorit: Sa fie bagat in seama.

Iata, il bagam in seama promovandu-l, cu nota ca daca Europa Libera se zbate la randul sau la ora actuala in irelevanta, iar ILD a facut de 100 de ori mai mult pentru propaganda anti Rusa in Romania cu un buget de 1000 de ori mai mic decat al venerabilei institutii este si datorita faptul ca in loc sa se comporte profesionist si meritocratic, Europa Libera gaseste necesar sa faca fapte de caritate cu purtatorii unei atitudii si a unui mod de gandire precum cel de mai jos -care nu se deosebesc cu nimic de cele ale amploaiatilor Antenei3-

sursa: Facebook
sursa: Facebook

Dragos Paul Aligica

PRELUAT DIN   MARGINALIA

Mai puteti citi:

Ernu citează din Putin și Dughin, la Radio Europa Liberă: „Io, mi-ar placea să văd o Europă de la Lisabona la Vladivostok” 
si
Ambasada SUA se delimiteaza de scrisoarea lui Giuliani

Monitorul Neoficial

Monitorul Neoficial

Ultimele sondaje de opinie sunt îngrijorătoare, mai ales că toate, indiferent de comanditar, dau rezultate oarecum asemănătoare. Le analizează Dan Tăpălagă într-un articol bine documentat : ”Din eurobarometru, rezultă că doar 46% dintre români cred azi că apartenența României la Uniunea Europeană este un lucru bun, față de 62% media europeană... Un al doilea sondaj …

Ce ai mai putea citi

Comentarii

 1. CristiSpune:

  Răspunde
  august 28, 2018

  Dan Alexe este un progresist zelos.
  Cu tot ce decurge de aici.

 2. LolaSpune:

  Răspunde
  august 28, 2018

  Progresiv.Îi spune progresiv.Progresul e altceva.Cu totul altceva.

 3. MU13 dan alexeSpune:

  Răspunde
  august 28, 2018

  dan alexe-REGRESIST rezistac anti-Român.

 4. StefanSpune:

  Răspunde
  august 28, 2018

  Wow!

  Spuneti-mi va rog, ca il cunoasteti mai bine:

  Dan Alexe scrie asa intotdeauna, sau numai dupa ce-si injecteaza cocaina?

 5. PoliloguSpune:

  Răspunde
  august 28, 2018

  Am fost un împătimit al Europei Libere de pe vremea cand se transmiteau de acolo emisiunile muzicale ale RADIO LUXEMBURG. Mi-a plăcut jazzul si blouse-ul ascultat cu urechile lipite de aparatul care bâzâia infiorător din cauza bruiajului sovietic la adresa sergentului american ajuns clasic al rock-ului. Am ajuns apoi și la …restul. Adica la emisiunile consacrate culturii, istoriei, presei , libertații si… toate celelalte. Pot spune ca m-am format uman sub puternica influență a postului.Mai mult decat toate lecturile si auditiile pe care mi le-am asumat , nolens-volens ,prin ”programa” monstru al comunismului ”romantismului revolutionar” Pentru că dacă am ajuns să-mi placă simfonismul clasic, am ajuns tocmai datorită jazzu-lui simfonic ascultat la EL. Și tot asa in cazul discernerii …”la bâjbâială ” a ideii libertății ,ascultând recenziile despre revista STEAUA din Clujul studentiei, pe atunci ”revizionistă ” si ”infierată cu mânie proletară ” sau in cazul decopertării abjectiilor prolecultiste din romanul (?) ” Pe muchie de cuțit” al odiosului MIHAI BENIUC la adresa lui LUCIAN BLAGA.
  Acum ? Păi, acum am ajuns să fiu cititorul ocazional al unei EUROPE LIBERE care gâfâie sub poverile cumplite ale ”nivelului uman si profesional ” despre care faceti vorbire. Nu, nu e făcut in spiritul limbii române ,ci in dulcele stil …al limbii ”moldovenești” imbârligate intr-o topică calchiată din rusă,in dezacorduri si dizarmonii sintactice stridente,imbucate in prăpăstioasa folosire a prepozitiilor, a declinării, a conjugărilor … Sună a orice, dar nu e sunetul coerentei si fluidității limbii …”ce-o vorbim ”. De fapt , sună ca si falsa făcătură sovieto comunistă RSS MOLDOVENEASCĂ datorată lui Constantin Rakovski , Mihai Bujor și LENIN in persoană ! Profesioniștii ei de frunte ? Tot unul și unul, aleși parcă anume să oripileze frazele si coerența limbii române. Adică să contorsioneze idei,să dezarticuleze gânduri ,să distorsioneze semnificații, să mutileze suflete… O limbă, LIMBA ROMÂNĂ , care peste doi ani tocmai va împlini 500 de ani !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian