FUNDATIA IOAN BARBUS

Dragos Paul Aligica: Ne-am lamurit cum e cu Facebook. Acum, toate firele ar trebui sa duca la Google

Asadar ne-am lamurit acum cum e cu Facebook. Mai tineti minte cum doar cu cateva luni in urma, pe aici si aiurea, sicofantii, apologetii si idiotii utili incercau sa ne explice ei cum e de fapt normala toata porcaria facuta de Facebook & co sau ca e donchijotesc tot demersul de a te revolta?

Iata ca nu a fost chiar normal din moment ce s-a ajuns pana la -da!- audieri in Congresul American. Si iata ca marunti si insignifianti cum suntem fiecare dintre noi, astia care in loc sa stam pres si carpe (dupa modelul alora care se laudau ca si ei au fost suspendati dar nu s-au plans atat; sau sa facem pe obiectivii rapetand baliverne adapate de la Centrala de Propaganda) am protestat si ne-am manifestat revolta in fata cenzurii, manipularii si abuzului. Iata ca n-a fost chiar gratuit si degeaba.

Bun. Unde suntem acum? Doua observatii:

1. Toata povestea s-a transformati intr-un circ organizat in forma unui sacrificiu ritualic public. Facebook este sacrificat de mafia din Silicon Valley. Cambridge Analytica de mafia consultantilor politici. Ambele demersuri sustinute cu oportunism si cinism de establishmentul american care este complicele si aliatul acestei retele de interese si forte care distrug ca un cancer din interior democratia americana si occidentala.

Se incearca crearea unui cordon izolant si deturnarea atentiei. In mod normal, in mod logic, totul ar trebui sa se extinda si la alte companii de consultanta electorala si in final toate firele ar trebui sa duca la Google. Placa turnanta a manipularii, a activismului politic si propagandistic ilegal, si mai departe de acolo la administratia americana anterioara si relatiile sale cu Google -inclusiv via serviciile secrete americane.

Atat timp cat nu vedeti nimic miscandu-se pe linia aia, stiti deja de aici si de acum ce se intampla sau mai bine zis ce nu se intamapla. Nici nu e nevoie sa mai pierdeti timpul urmarind circoteca publica.

2. Aceiasi retardati, aceiasi sicofanti, aceiasi idioti utili recidiveaza. Ce au inteles ei din toata povestea? Evident exact ceea ce centrala de propaganda si establishmentul vrea sa inteleaga prostimea: Ca e ceva cu niste date personale, ceva cu niste monitorizari si retinere de date Faceboook…

Nu, dragi retardati, care pozati ca analisti si formatori de opinie: Nu. Aia e un fragment, unul din varfurile icebergului. V-au montat astia iar si o tineti langa-langa cu datele personale si responsabilitatile ultilizatorilor. N-ati inteles nimic. Si nu va ajunge ca n-ati inteles voi. Cu o tenacitate demna de o cauza mai buna insistati sa confuzati si aburiti publicul romanesc iar.

Opriti-va : Ati gresit o data, de doua ori, de trei ori, de patru ori …. nu observati ca e un pattern in eroarea voastra?! Nu, nu vedeti. Ambitia de a fi formatori de opinie si analisti fara a avea nici cea mai vaga notiune, pregatire sau talent in acest sens e prea mare pentru voi. Egourile voastre perfect potrivite pentru meseria si vocatia de agenti sanitari -foarte utile social dealtfel si pentru care va suntem recunoscatori- nu se multumesc insa doar cu atat…

Sutor, ne ultra crepidam!

Dragos Paul Aligica

Cititi si:

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Monitorul Neoficial

Monitorul Neoficial

Un comentariu

  1. Stefan
    15 aprilie 2018

    Facebook are n-setari pentru a face posibil sa urmaresti ce te intereseaza, sa distribui cui vrei, este o problema de alegere si nu un meniu fortat. Este exact ce face si Nokia cu tel cu programe preinstalate sau Windows sau oricare proiectie a computerului in spatiul virtual. Fox News zi-de-zi sugera electoratului american sa voteze Hillary…cu toate acestea marele Zuckerberg si-a asumat bresa de securitate si s-a angajat sa depaneze. Ultima bresa de securitate a fost cateva zile in urma cand Deutsch Bank a transferat din greseala o carca de bani unui destinatar gresit.Poate data viitoare va referiti d-le Aligica si la ”porcaria” de protocoale…si putin si la ”democratia” merkelista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian