FUNDATIA IOAN BARBUS

Dumitru Vlad: Mintea neamtului cea de pe urma

Da-i Doamne mintea ..neamtului cea de pe urma. Procentul germanilor ingrijorati de invazia imigrantilor a crescut in 3 saptamani de la 38% la 51%. Increderea in Merkel a scazut cu 10% in acelasi interval.

Ministrul de Interne german se plange ca „refugiatii” sunt nerecunoscatori :)))), ca se plang tot timpul, ca iarba nu le mai place ca gura nu le mai tace. Deasemenea e surprins ca unii „refugiati” au bani suficienti sa se plimbe cu taxiul nu numai prin orase dar si intre orase, pe distante de sute de km. Pe langa toate astea ca se bat intre ei pe motive de Alah, Coran, Biblie, femei, etc.

Dat fiind faptul ca politia nu mai face fata (nu e usor sa potolesti 400 de oameni care se bat intre ei cu scaune, mese, bate, etc) ministrul a propus separarea si segregarea lor pe entii, religii, etc. Ca sa vezi… oamenii aia care cica au fugit din calea intolernatei religioase, violentei, persecutiilor si a abuzurilor sunt intoleranti religiosi, violeaza, persecuta si abuzeaza de tot ce prind.

Presedintele Germanieia venit cu o idee absolut fantastica ca sa-i aduca din sec 14 in sec 21 pe unii „refugiati”: sa traduca Constitutia Germaniei in araba… Palm face.

Vice cancelarul Sigmar Gabriel, dupa ce acum vreo luna zicea, iresponsabil dupa parerea mea, ca nu exista limite si ca Germania poate prelua oricati imigranti, vineri ne anunta ca „Germania se apropie de limita maxima de suportabilitate”. Doar in luna Sep au intrat in Germania 200.000 de imigranti, adica la fel de multi ca in tot anul 2014. Tot el declara ca nu Merkel i-a invitat ci ca „Acesti oameni detin telefoane inteligente si au acces la internet, ei stiu exact cum sa ajunga in Europa, cum se traieste in Germania. Ei merg acolo unde au rude si unde au vazut ca sunt cele mai bune conditii de viata, in mod special in Germania” Gura pacatosului…

Ministrul de Finante al Bavariei zice ca: „Daca granitele externe al UE nu sunt protejate, guvernul german trebuie sa se gandeasca cum poate sa protezeje granitele Germaniei. Chiar daca sunt garduri, patrule sau orice alta forma de control, trebuie sa vedem ce este de facut”.

Despre faptul ca doar 8% dintre imigranti au sanse sa-si gaseasca de lucru in Germania. 80% dintre ei nu au nicio calificare si nicio sansa sa se angajeze am mai vorbit…

Vice presedintele CE ne anunta sa fim calmi, totul e ok, migratia abia a inceput, o sa vina cu milioanele.
Estimarea Germaniei din vara, aia cum o sa vina 800.000 a fost total aiurea. De fapt, anul asta o sa intre 1,6 milioane. Plus familiile lor pe care o sa le aduca. Doar anul asta.

Ieri la Viena, delir in masa. Peste 100.000 de oameni au manifestat pro-imigranti si contra a tot altceva. Manifestatiile, ca de obicei, au fost organizate de stanga si stanga extrema, steaguri rosii, tricouri cu Che Guevara. S-a strigat, pentru ca Stanga + Islamul = Love, si „jos capitalismul” si altele slogane ecologiste, anti globalizare si anti americane, etc. S-a strigat si „Nazi Raus!” pentru ca au ei o obsesie ca orice nu e de stanga (sau musulman)e Nazist… Probabil ca e si o chestie nostalgica de pe vremea cand huliganii din Frontul Rosu se bateau cu huliganii din SA.

Invitata/invitatul de onoare a fost „diva cu barba” Conchita care a tinut o pledoarie pro imigranti. Diva cu barba nu realizeaza ca pentru 90% dintre musulmani e o abominatie. Daca nu crede nu are decat sa dea o fuga prin Afganistan sau Irak. Daca se mai intoarce vie de acolo, s-ar putea sa devina „nazista”.

Dumitru Vlad

PRELUAT DIN   Facebook

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Monitorul Neoficial

Monitorul Neoficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian