FUNDATIA IOAN BARBUS

Giani Popescu: #trigglypuff. Feminismul pentru grase

Numele adevarat al lui #trigglypuff este Cora Miriam, sau Cora Gale, sau Cora Segal. Ea este o feminista. Se bate pentru constientizarea „seizeismului” (adica un fel de „rasism” impotriva graselor, promovat de capitalism, suprematia albilor si patriarhat – cum altfel!), lupta pentru fat liberation (fatphobia exista si e mai rea decat islamofobia) si crede ca obezitatea morbida nu-ti afecteaza sanatatea (grasii traiesc mai mult pt ca sunt protejati de infarct, zice ea), iar doctorii care iti spun altfel sunt mincinosi si rasisti pt ca urasc frumusetea grasimii.

rede ca „sanatatea nu este o obligatie morala si ca n-o putem controla”. Crede ca Ronald Reagan e vinovat pt ura impotriva grasilor deoarece, citez, “he f*cked everything up.” Pentru ea, socialismul si comunismul sunt sisteme superioare capitalismului deoarece capitalismul promoveaza „oprimarea omului gras si tirania hranitului sanatos” (numai Ernu si Vacarelu o mai pot egala aici). De asemenea, are solutii si pentru sistemul de justitie. Penitenciarele si politia, crede ea, ar trebui desființate pentru ca „Black lives matter”!
https://thelibertyzone.com/2016/05/02/cora-segal-a-symptom-of-a-deadly-disease/
http://turtleboysports.com/turns-out-the-obnoxious-lardo-sjw-from-umass-triggering-event-is-a-hampshire-college-senior-named-cora-miriam/

V-am zis ca e studenta, ca se specializeaza subiectele enumerate mai sus si ca statul american ii plateste cei 45 de mii de dolari in total ca sa o tina in facultate?
Inca incerc sa-mi explic cum lupta trigglypuff impotriva capitalismului prin fat liberation (un fel de promovare a ingrasarii) si n-am gasit decat urmatoarea explicatie. Toti marii consumatori se vor ingrasa peste masura si vor sucomba prematur ca orice umflat morbid (o treime din americani sufera din cauza asta). Marile corporatii ramanand astfel fara clientii importanti – grasii, vor da faliment si, intr-un final, capitalismul va colapsa inevitabil. Da-te dracului, Marx, esti varza ca nu te-ai gandita la asta!

Trigglypuff e porecla pe care primit-o Cora Segal, studenta la Hampshire College, dupa ce a fost filmata cum protesta agresiv in randul celor care erau prezenti la un eveniment organizat la Universitatea Massachusetts Amherst si numit „The Triggering”. Evenimentul isi propunea sa discute de pe pozitii critice Corectitudinea Politica, iar printre gazde se numarau un vlogger conservator, un homosexual declarat si o feminista renumita, nu din specia mai larg raspandita si mai vocala al lui Trigglypuff.

Trigglypuff face parte din cei care isi spun cu mandrie „Razboinicii Justitiei Sociale”, un nou termen al socialismului infantil de peste ocean, care nu se mai opreste din inventat termeni – unul mai hilar si mai rupt de realitate decat celalalt! Trigglypuff, noua fata a feminismul, e poreclita asa in onoarea pokemonilor de altadata la care a fost alipit cuvantul englez „trigger”, atat de drag astazi leftistilor (s-ar putea traduce prin „ofensa”). Pentru ca asta e trigglypuff: un monstrulet de buzunar, foarte ofensat, scos din sanul gras, crescut cu bani de la Stat, al noului zeu al stangii: Justitia Sociala.

Trigglypuff se declara o leftista radicala atrasa de comunism, feminism si de o noua chestie numita „body positivity movement”. Limba romana, din fericire, nu suporta asemenea contorsionari lingvistice, deci ne vine greu sa traducem abominatia. Ii lasam pe neocomunistii nostri romani sa-si franga limba traducand si acest termen. Nu mai e de mirare, prin urmare, alaturarea comunism-feminism cu care se mandreste orice trigglypuff. Desi isi zic pompos razboinicii ai justitiei sociale, ei nu se lupta pentru libertatea de expresie, nu se lupta pentru drepturile omului, ei se zbat pentru dreptul de a fi enervanti si pentru dreptul de a interzice opiniile care nu le sunt pe plac!

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Monitorul Neoficial

Monitorul Neoficial

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ce ai mai putea citi