FUNDATIA IOAN BARBUS

Patriarhatul Moscovei a fost creat de NKVD, dezvăluie serviciile secrete ucrainene

Iaca ce-au găsit serviciile secrete ucrainene prin bucățile de arhivă rămase pe la Kiev. Nu neapărat că nu se știa, dar acum e și dovadă pe hârtie.

Sinodul care l-a ales în 1945 pe Patriarhul Alexei a fost controlat absolut de NKVD – predecesorul KGB/FSB. Au fos selectate numai persoane sigure din punct de vedere al serviciilor secrete ruse, certificate de acestea, iar majoritatea celor selectați era formată din agenți NKVD.

Documentul dat publicității de serviciile secrete ucrainene e din septembrie 1945, aparține șefului KGB din Ucrainași viza procesul de selecție.

Delegații de la Sinodul din 1945 au fost aleși de NKVD, de pe tot teritoriul URSS, după următoarele criterii:

„persoane care se bucură de autoritate printre cler și credincioși care, în același timp, sunt persoane sigure din punct de vedere al serviciilor de informații și muncii în folosul patriei.
Este important ca fie asigurat că între candidații nominalizați SUNT MAJORITARI AGENȚII NKVD pentru a putea avansa strategia noastră la Sinod.”

Detalii: https://risu.org.ua/en/index/all_news/culture/history/69345/

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Monitorul Neoficial

Monitorul Neoficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian