FUNDATIA IOAN BARBUS

Radu Oleniuc: Referendum? Ghici cine vota în 2015 în Parlamentul European pentru “legalizarea casătoriilor între persoane de același sex”

– Viorica Dăncilă, PSD
– Victor Boștinaru, PSD
– Ioan Mircea Pașcu, PSD
– Dan Nica, PSD
– Claudia Țapardel, PSD
– Norica Nicolai, ALDE
– Maria Grapini, PC

Dăncilă și PSD au votat și pentru Raportul Estrella (Edite Estrella, Partidul Socialist Portughez) privind “legalizarea reproducerii asistate pentru lesbiene”, “avort gratuit pentru adolescenți fără stirea sau acordul părinților”, precum și “educarea într-o viziunea pozitivă asupra homosexualității” – e considerat cea mai radicală inițiativă anti-familie din istoria UE

Aceeași Dăncilă și PSD au votat pentru Raportul Zuber (Cristina Zuber, Partidul Comunist Portughez), care susține că “rolul părinților în educarea copiilor reprezintă un obstacol” pentru noua societate.”

Ipocrizie? Nu. E doar prostirea prostilor, guvidelor care au impresia ca aceste idei nu vor avea consecinte deloc. Sau ca au descoperit ele internetul, apa calda, si modernitatea – cand ele sunt puse pe linsaj, pe incriminarea intentiei, opiniei, pe inversarea sarcinii probei (probatio diabolica – vedeti cum stanga acuza fara nici o dovada chiar judecatori la SCOTUS in US – innocent until proven guilty is long gone), inchiderea unor afaceri, anularea conturilor bancare, insa toate acestea in special cand e vorba de conservatori. Sunt ele foarte hotarate sa faca in societate un radical change. In grup organizat asa. […]

Instrumentul ideal in mana unor totalitari, insa pentru ca sunt atat de proaste nu s-au prins nici pana azi.

Radu Oleniuc

PRELUAT DIN   Facebook

Vedeti si PSD, cel mai mare susținător din România al căsătoriilor dintre homosexuali

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Monitorul Neoficial

Monitorul Neoficial

1 Comment

  1. Mihai
    6 October 2018

    Așa au votat la ue toti ,,soc democratii,, Acum usr sunt mai radicali si susțin pe față toate aceste anomalii. S au declarat împotriva referendumului si au trimis cohorte de nenorociți sa rupă afișele puse care susțineau Familia. Poate acum in opoziție PSD o sa mimeze ca nu e cu căsătoriile homosexuale, dar daca era la putere susținea in timp asta. Cine e la putere face asta. Toți au niște stăpâni pe lângă care se dau si ajung sa ne facă rău noua oamenilor simpli care nu avem posibilitatea lor de decizie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ce ai mai putea citi