FUNDATIA IOAN BARBUS

PSD, cel mai mare susținător din România al căsătoriilor dintre homosexuali

Foto: Vlad Levente Viski în campanie (photoshop facut în Paint. sursa original: Ziua de Cluj)

1. Remus Cernea, Florin Petre Manole, Ciprian Necula și Vlad Levente Viski sunt toți activiști LBGT și fac parte din una sau mai multe din categoriile:

– votanți PSD;
– susținători PSD;
– foști membri PSD;
– actuali membri PSD;
– apropiați ai grupurilor (pesedist sau nepesedist) pro ruse din România.

Toți cei de mai sus sunt susținători ai căsătoriei dintre homosexuali, într-o formă sau alta, și nici unul nu a fost respins sau dezavuat în vreun fel de PSD, vreodată. Ba, mai mult, unul dintre ei a fost chiar consilierul unui fost prim-ministru tot pesedist. Altul, care conduce o asociație LGBT, cea mai vizibilă din România, a dat mesaje pro PSD în campanie – „Votez PSD”.

Dar nu ei fac din PSD cel mai mare susținător din România al căsătoriilor dintre homosexuali, ci voturile din Parlamentul European și faptul că PSD este cel mai mare partid din România. Astfel:

2. În Parlamentul European, PSD a votat în ultimii ani toate inițiativele pro casatoria dintre homosexuali, pro adopțiile de copii de către homosexuali și în general toate inițiativele din domeniu ale stângii „progresiste” europene, de la cele mai cuminți, la cele mai radicale.

3. În Romania, PSD se bate cu pumnu-n pieptu-i de român verde și mândru că „apără familia tradițională” de „binom”, de „troică” și de „coloniștii” din occident.

4. Acestea fiind datele, cam toți analiștii, jurnaliștii, părerologii, specialiștii, politologii și experții din România ignoră punctul 2. și spun că PSD e un partid „conservator”, sau „ultraconservator”, în funcție de moment și necesitățile autorului.

Iar concluzia acestora este, cel mai adesea, că dacă nu țopăi vesel la o paradă gay, măcar din când în când, măcar la figurat, faci jocul PSD și al Rusiei, riști să arunci România în afara UE, a NATO, în afara civilizației și în brațele lui Putin.

5. Pe scurt, PSD joacă pe degete aproape tot comentariatul din România, iar pentru o parte a acestui comentariat, există două categorii de pesediști și proruși: pesediștii răi și pesediștii buni; prorușii răi și prorușii noștri, băieți de treabă.

P.S. „Ne punem problema să dezbatem o lege care să permită căsătoria [persoanelor de același sex], spunea Robert Cazanciuc în iunie 2015, din funcția de Ministru al Justiției din partea PSD.

Update iulie 2018

O lista de motive pentru care Viski este impotriva luptei anticoruptiei:

0. Pentru ca e vorba de principii, iar eu „Votez PSD”.

Viski este ingrijorat ca societatea romaneasca ar putea fi vaduvita de experienta de viata a infractorului condamnat Dragnea.
Nu spun ca Daddy il plateste, spun doar ca ar fi mare prost sa nu ii arunce pe sub masa cateva firimituri clandestine, la cat de frumos da din coada.
Un exemplu e Floricica Dansatoarea, animatoare si la protestele dogaro-anteniste de la Cotroceni, si la marsurile LGBTQWERTY.

Si o postare ceva mai veche: „Pur si simplu ma doare-n cot de anticoruptie”.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian