Obama intervievat de Bill O’Reilly

  13

  Partea I. 8 septembrie  Partea a II-a. 9 septembrie

  Partea a III-a. 10 septembrie

  Partea a IV-a. 11 septembrie

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email
  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentThe Man In Black
  Articolul următorDeclinul stângii europene

  13 COMENTARII

  1. chiar daca Obama “o scalda” si nu spune nimica clar, avind in vedere ca este Obama s-a descurcat destul de bine. O’Reilly a fost cam blind si cam corect politic…
   De pe urma interviului, chiar daca a fost bunicel, iar O’Reilly a adus in discutie chestii importante, cel care a avut de cistigat este Obama. Mie asa imi pare, poate ma insel

  2. Dr.Jones:
   A iesit excelent. Obama si-a modificat discursul, este mult mai bataios acum. Florida pare pierduta pentru democrati, toate sondajele arata intre 3 si 8% diferenta in plus pentru McCain-Palin.
   Alte swing-states se apropie de McCain.

  3. yup. good for her.
   obama s-a cam balbait cu o’reilly.
   new york times o ataca dur pe mrs. palin in editia de azi ca a pus in functii de conducere prieteni. cine nu o face?
   obama a declarat ca isi va concentra tirul asupra lui mccain si presa asta de stanga fierbe ca nu stie de unde sa o apuce pe palin.
   ce-mi place :)!

  4. Dr. Jones. Palin s-a descurcat onorabil in interviul cu Charles Gibson de la ABC News. Cele doua interviuri (Obama-O’Reily si Palin-Gibson) mi se par greu de comparat. Pe de alta parte merita comparatie, discrepantele sint mari.

   O’Riley nu si-a permis sa fie condescendent si manipulativ. Gibson, da. FoxNews a fost cu fair fata de Obama prin felul in care au popularizat interviul si, mai ales, prin faptul ca nu au distorsionat spusele lui Obama prin editarea interviului. ABC News a fost de toata jena. Au popularizat interviul lor cu o serie de headlines care sugerau ca madam Palin este o traznita bigota pusa pe razboaie “sfinte”. Ceea ce au difuzat la tv a fost editat in cel mai grosolan mod cu putinta, taind din raspunsurile ei toate frazele care nu serveau scopul ABC News de a o portretiza drept o gisca proasta si agresiva. Linkul tau catre textul interviului cuprinde multe din bucatile taiate in versiunea televizata. Mark Levin, un talk radio host, a publicat versiunea completa a primei parti a interviului, cu replicile taiate din versiunea tv in font accentuat si subliniat. E instructiv.
   ABC News Edited Out Key Parts of Sarah Palin Interview

   Si apropo de doctrina Bush, intrebare la care madam Palin a cam scaldat-o. Autorul articolului este Charles Krauthammer, cel care a inventat termenul “doctrina Bush” (nu doctrina propriu-zisa, evident).
   Charlie Gibson’s Gaffe

  5. Mie mi se pare ca O’Reilly este foarte mult injurat si demonizat de restul televiziunilor iar el vrea un pic prea mult sa pare un baiat de treaba. In interviul cu Oabama a fost, categoric!, prea iertator. Poate se ramoleste. Are totusi o virsta.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here