Photoshop-ul musulmanului ofensat

Musulmanul, care este într-adevar ofensat de orice, nu s-a simţit bine văzând poza de la deschiderea convorbirilor de pace israelo-palestiniene în care venerabilul preşedinte Mubarak păşeşte în rândul din spate al grupului de conducători.
Şi atunci, ce poate fi mai corect decat să fie restaurata dreptatea arabă, absolută prin definiţie, prin orice mijloace, în cazul acesta minunatul Photoshop.
Şi iată astfel cum a reuşit s-o facă ziarul „Al Ahram”:

Pentru comparaţie şi concluzii…


The following two tabs change content below.

Corneliu

Israelian născut, crescut, educat, trăit și muncit în România. Colaborator ILD.

14 gânduri despre “Photoshop-ul musulmanului ofensat

 1. excelent…..!!!
  nimeni nu s-a gandit la varsta lui Mubarak si la faptul ca a fost grav bolnav,asa ca este mai putin sprinten….
  corneliu…felicitari,as vrea sa preiau si eu la blog -se poate ?

 2. @ Abbu
  Poti prelua materialul sub orice forma.
  @ Costin
  Asa arata nu numai propaganda musulmanului ofensat, ci si opinia publica creata de ea. Si pana la urma, asa se rescrie istoria.

 3. @ Calehari
  Probabil ca in prealabil au avut loc consultari indelungate si aprofundate cu supervaizerul de political corect, care a luat raspunderea asupra sa.
  Apropo, unde este al nostru?…
  Nu e bine, tovarasi!

 4. Corneliu #7.Putem interpreta si altfel:vazand ca cele doua fotografii au aparut comentate pe Patruped , Pro Tv s-a grabit sa le dea , ca sa nu ramana de caruta . 🙂

 5. @ Calehari #7
  Posibil si asa. Asta ar arata ca Patruped are audientza si influentza. Nu putem decat sa ne bucuram, dar sa ne pastram nivelul si credibilitatea.

 6. Apropo, informatia cu photoshopul a aparut si in Hotnews.
  http://economie.hotnews.ro/sti.....iniene.htm
  Am observat abia azi si am trimis un comentariu:

  (Sâmbătă, 18 septembrie 2010, 20:03)
  A.Corneliu [utilizator]
  Cultura minciunii este o componenta de baza in cultura araba. Avem aici doar un nevinovat esantion, in timp ce minciuna si deformarile constituie painea de toate zilele ale propagandei arabe, atat cea indreptata spre exterior, cat si, nu in mai mica masura, cea destinata propriilor popoare.
  Minciuna araba, ca metoda, creaza miturile cu care sunt indoctrinati oamenii de rand si „luptatorii” de tot felul.
  Poate ca cea mai proeminenta forma de minciuna este „taquia”, termen aflat in Coran si in Sharia, care defineste permisiunea, uneori chiar si obligatia dreptcredinciosului musulman sa se prefaca, sa minta pe „necredinciosi” pentru a obtine ceva din partea lor, in numele Islamului.
  Primul exemplu istoric de exonerare de obligatii, mentionat in Coran, este faimosul „tratat de la Hodeibia”, prin care la inceputul expansiunii Islamului, Mohamed, aflat in fruntea triburilor musulmane incheie un acord de pace cu Quraish, conducatorul adversarilor sai nemusulmani, ca dupa scurt timp sa prinda un moment prielnic, sa navaleasca in tabara lor si sa-i macelareasca pe toti. Aceasta actiune este considerata pana azi ca o fapta laudabila in lumea musulmana si ca exemplu de comportare cu „necredinciosii”.
  Aviz credulilor.

 7. Minunata civilizatie araba si prostitutia sacra.

  http://www.haaretz.com/blogs/m.....t-1.301905

  In fiecare saptamana vajnice „luptatoare pentru pace” vin sa „demonstreze pasnic” – cu violentzele obisnuite – in doua locuri anumite (Naalin si Bilin) impotriva barierei de securitate ridicate de Israel si menite sa impiedice infiltrarea teroristilor. De mentionat ca bariera, de la ridicarea ei, a avut o eficienta de 100%.
  Dar tinerii si infocatii luptatori arabi pentru pace au mai gasit acestor luptatoare natange o utlizare in plus: le invita in sat si fac cu ele treaba cea buna, probabil fara consimtamantul lor. Deci, mai e vorba si de viol.
  Unele s-au plans. Altele au reclamat la politie.
  Dar organizatiile luptatoare pentru pace au fost vigilente: fetele au fost convinse sa-si retraga plangerile.
  Au facut-o de dragul cauzei nobile si mai ales pentru a nu stirbi minunata imagine angelica a palestinienilor si ca nu-si supere aliatii, care au o cu totul alta conceptie asupra relatiilor cu femeia si la care relatia cu o femeie nemusulmana e considerata o fapta buna. Iar fetele care n-au acceptat de buna voie gratiile celor pentru care luptau, si-au sacrificat drepturile personale pe altarul „cauzei”.
  Asta imi aminteste ceva de „prostitutia sacra” ce exista la unele popoare primitive…
  Asa ca, atunci cand aud de asemenea organizatii, imi vine o usoara senzatie de voma.

Lasă un comentariu

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.