Rușii recurg la arma entomologică împotriva Ucrainei

  0

  Nu e o știre de natură să surprindă. Se pare că în rândul teroriștilor ruși trimiși de Putin în Ucraina – trupe, foști deținuți, criminali și vagabonzi -, igiena personală cam lasă de dorit, prin urmare păduchii au umplut toată regiunea.

  După cum se știe, obiceiurile astea cu apa și săpunul sunt mofturi occidentale, însă rușii sunt certați cu Occidentul și își apără tradițiile. Astăzi, ca și în trecut, soldatul rus mai degrabă se lasă împușcat decât să se spele.

  Portalul polonez kresy24.pl informează că pediculoza s-a răspândit fulgerător, pe scară largă, în estul Ucrainei; au fost epuizate toate produsele anti-păduchi din farmacii, iar populația a început să revină la metodele mai vechi, așa încât peste tot miroase a gaz lampant.

  Pe străzile orașelor abandonate de către trupele de „separatiști”, se aprind focuri în care sunt puse să ardă lucrurile lăsate în urmă de către aceștia.

  Print Friendly, PDF & Email
  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentCum să te comporți cu Latrina 3? Exemplul Monica Macovei
  Articolul următorJudecătorii universului
  Anca Cernea
  De profesie medic, Anca Cernea este preşedintele Fundaţiei Ioan Bărbuş, fiica fostului lider si senator naţional-ţărănist. Anca Cernea a fost vicepreşedinte al Tineretului Universitar Naţional Ţărănesc şi al Organizaţiei de Tineret a PNŢCD la începutul anilor '90. În timpul guvernării CDR, Anca Cernea a fost director al Direcţiei Relaţii Internationale în cadrul Departamentului pentru Administraţie Publică Locală al Guvernului României.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here