FUNDATIA IOAN BARBUS

Aproape un sfert din populația Germaniei provine din imigrație

Aproape unul din patru locuitori din Germania provin acum din medii de migrație, întrucât aproape 200.000 de migranți au obținut dreptul de a se reuni cu familiile lor, prin migrație în lanț.

Potrivit cifrelor emise de Biroul Federal de Statistică din Germania, numărul germanilor proveniți din imigrație a crescut cu 4,4% în 2017, la un total de 19,3 milioane de persoane – sau 23,6% din totalul populației țării, scrie ziarul Die Welt.

Guvernul german recunoaște o persoană cu cel puțin un părinte non-german ca provenind dintr-un mediu de migrație. 49% dintre aceștia nu posedă un pașaport german, o cifră în creștere față de 42% în 2011.

Cel mai mare grup etnic al celor 19,3 milioane de persoane sunt cei de origine turcă, numărând 2,8 milioane persoane, urmați de 2,1 milioane de persoane de origine poloneză și 1,4 milioane de ruși.

Un alt studiu, al limbilor vorbite acasă, arătă că în peste 10% din cele 24 de milioane de gospodării formate din mai multe persoane din Germania, limba primară nu este germana. Limba cea mai vorbită în gospodăriile unde limba primară nu este germana este limba turcă (17%), urmată de rusă, poloneză și arabă.

Începând cu 1 august au intrat în vigoare noile legi de reîntregire a familiei, deschizând posibilitatea pentru aproximativ 192.000 de solicitanți de azil, dintre care 133.000 de cetățeni sirieni, de a-și aduce membrii familiei în Germania.

În cazul solicitanților de azil minori, aceștia vor putea să-și aducă părinții; în cazul adulților, aceștia vor fi eligibili să-și aducă soțiile sau soții, precum și copiii minori.

Deși mulți migranți pot fi eligibili pentru program, ei ar putea fi nevoiți să aștepte pentru a-și aduce familiile în Germania, deoarece guvernul a aprobat doar cinci mii de candidați pentru reunificare până la sfârșitul anului și încă o mie pe lună din ianuarie 2019.

Demografia Germaniei s-a schimbat rapid, în mare parte datorită migrației în masă, în multe zone ale țării. De exemplu orașul Frankfurt, unde a fost dezvăluit anul trecut că germanii nativi au devenit pentru prima oară o minoritate etnică.

În anul 2016, cifrele au arătat că numărul locuitorilor proveniți din mediul migrației a fost și mai pronunțat în grupurile de vârstă mică: 40% dintre toți copiii sub cinci ani din Germania aveau părinți migranți.

În același an populația germană a crescut cu 346.000 de locuitori, o creștere determinată în primul rând de migrația în masă.

SURSA   Breitbart   Die Welt

Emil Borcean

Emil Borcean

4 comentarii

 1. Rasvan Roceanu
  7 august 2018

  Sa intelegem ca Germania, model de democratie, asigura reprezentarea in Bundestag a tuturor minoritatilor etnice? Sau ca in Germania, model de democratie, exista scoli si licee si facultati in limbile minoritatilor etnice?

 2. Emil Borcean
  7 august 2018

  Nu. Intelegeti mai bine exact ce este scris.

 3. Lola
  7 august 2018

  „Noi, nemții, în tot ce am făcut am căutat perfecțiunea.De aceea înfrângerea noastră nu vă avea asemănare în toată istoria”-Joseph Porta, caporal, prin mila lui Dumnezeu.S-ar părea că ce a scris Sven are valabilitate și azi.Disciplina a născut în Germania o prostie fără cusur.

 4. Comisaru' Moldovan
  7 august 2018

  Dezastru. Vor vedea ca diluarea lor etnică va duce cu timpul nu numai la dispariția lor ca popor, dar și ca stat și chiar cultură.
  Țelul nostru e să rezistăm în fața presiunii progresiste exercitate de aceste state sinucigașe (Germania, uk, Franța, Sua, Suedia, Belgia) și să ajungem pe linia de plutire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Campania pentru “alegerile” la președinția Rusiei programate pentru 15-17 Martie se înfierbântă. Nu încape îndoială că Vladimir Vladimirovici va fi “reales la al N-șpelea congres”, dar întrebările pasionante care rămân sunt: 1) Câți contracandidați vor fi lăsați în cursa electorală măcar așa, de ochii lumii? 2) Cine va mai fi aruncat din tren înainte de …

Putin-stalin-1000x600-11

Comunitatea ucraineană din București invită publicul și presa să participe la un marș care marchează doi ani de la invazia Rusiei din Ucraina – „un moment greu, 24 februarie 2024, comemorarea unei zile negre din istoria noastră și din istoria Europei, momentul declanșării invaziei pe scară largă de către Federația Rusă și generarea celei mai …

protest ucraina arcul de triumf
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian