FUNDATIA IOAN BARBUS

Aproape un sfert din populația Germaniei provine din imigrație

Aproape unul din patru locuitori din Germania provin acum din medii de migrație, întrucât aproape 200.000 de migranți au obținut dreptul de a se reuni cu familiile lor, prin migrație în lanț.

Potrivit cifrelor emise de Biroul Federal de Statistică din Germania, numărul germanilor proveniți din imigrație a crescut cu 4,4% în 2017, la un total de 19,3 milioane de persoane – sau 23,6% din totalul populației țării, scrie ziarul Die Welt.

Guvernul german recunoaște o persoană cu cel puțin un părinte non-german ca provenind dintr-un mediu de migrație. 49% dintre aceștia nu posedă un pașaport german, o cifră în creștere față de 42% în 2011.

Cel mai mare grup etnic al celor 19,3 milioane de persoane sunt cei de origine turcă, numărând 2,8 milioane persoane, urmați de 2,1 milioane de persoane de origine poloneză și 1,4 milioane de ruși.

Un alt studiu, al limbilor vorbite acasă, arătă că în peste 10% din cele 24 de milioane de gospodării formate din mai multe persoane din Germania, limba primară nu este germana. Limba cea mai vorbită în gospodăriile unde limba primară nu este germana este limba turcă (17%), urmată de rusă, poloneză și arabă.

Începând cu 1 august au intrat în vigoare noile legi de reîntregire a familiei, deschizând posibilitatea pentru aproximativ 192.000 de solicitanți de azil, dintre care 133.000 de cetățeni sirieni, de a-și aduce membrii familiei în Germania.

În cazul solicitanților de azil minori, aceștia vor putea să-și aducă părinții; în cazul adulților, aceștia vor fi eligibili să-și aducă soțiile sau soții, precum și copiii minori.

Deși mulți migranți pot fi eligibili pentru program, ei ar putea fi nevoiți să aștepte pentru a-și aduce familiile în Germania, deoarece guvernul a aprobat doar cinci mii de candidați pentru reunificare până la sfârșitul anului și încă o mie pe lună din ianuarie 2019.

Demografia Germaniei s-a schimbat rapid, în mare parte datorită migrației în masă, în multe zone ale țării. De exemplu orașul Frankfurt, unde a fost dezvăluit anul trecut că germanii nativi au devenit pentru prima oară o minoritate etnică.

În anul 2016, cifrele au arătat că numărul locuitorilor proveniți din mediul migrației a fost și mai pronunțat în grupurile de vârstă mică: 40% dintre toți copiii sub cinci ani din Germania aveau părinți migranți.

În același an populația germană a crescut cu 346.000 de locuitori, o creștere determinată în primul rând de migrația în masă.

SURSA   Breitbart   Die Welt

Emil Borcean

Emil Borcean

Comentarii

 1. Rasvan RoceanuSpune:

  Răspunde
  august 7, 2018

  Sa intelegem ca Germania, model de democratie, asigura reprezentarea in Bundestag a tuturor minoritatilor etnice? Sau ca in Germania, model de democratie, exista scoli si licee si facultati in limbile minoritatilor etnice?

 2. Emil BorceanSpune:

  Răspunde
  august 7, 2018

  Nu. Intelegeti mai bine exact ce este scris.

 3. LolaSpune:

  Răspunde
  august 7, 2018

  „Noi, nemții, în tot ce am făcut am căutat perfecțiunea.De aceea înfrângerea noastră nu vă avea asemănare în toată istoria”-Joseph Porta, caporal, prin mila lui Dumnezeu.S-ar părea că ce a scris Sven are valabilitate și azi.Disciplina a născut în Germania o prostie fără cusur.

 4. Comisaru' MoldovanSpune:

  Răspunde
  august 7, 2018

  Dezastru. Vor vedea ca diluarea lor etnică va duce cu timpul nu numai la dispariția lor ca popor, dar și ca stat și chiar cultură.
  Țelul nostru e să rezistăm în fața presiunii progresiste exercitate de aceste state sinucigașe (Germania, uk, Franța, Sua, Suedia, Belgia) și să ajungem pe linia de plutire.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră în scenă oștirea recrutată de Moscova. În România e destul să te uiți expeditiv în jur și vei descoperi șoșocisme la orice nivel, la orice televiziune, pe site după site. Sunt formatori de opinie care, sistematic, strâmbă realitatea de acasă, unde atacă metodic repere românești autentice, mai ales dacă mai sunt în viață, cum …

Totul se plătește… Gratuitatea nu e pentru negustorii de idei numiți cândva sofiști, imuni la adevăr și la plata Domnului, vibranți însă la plățile și polițele pământești. Inclusiv comunicarea publică a „adevărului” despre marea neutralitate, orbirea altora prin manipulare patetic autovictimizantă, încâlcirea programatică a lucrurilor până la confundarea călăului cu victima și a Occidentului cu …

CândOrbán sau Putin critică Occidentul, o fac de pe poziții revizioniste (halucinante, fiindcă Ungaria Mare și URSS sunt cadavre istorice). În schimb, conservatorii polonezi, care denunță cu egală vehemență ingineriile sociale “progresiste” și cârdășia iresponsabilă cu Putin în UE, au dreptate pe toată linia, cum recunosc acum doar pe jumătate oficialii UE (să vedem când …

A demoniza, în numele unei credințe care se recomandă mincinos „creștină” și neapărat „ortodoxă”, muzica clasică, arta autentică, adică arta cu spirit, gândirea minții creștine care a absorbit fertil în siajul Revelației rigoarea spiritului grecesc și înțelepciunea romană, minte creștină roditoare de înaltă știință și cultură umanistă universale, iată expresia ignară, dar precisă a non-creștinismului …

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian