FUNDATIA IOAN BARBUS

Brexit a devenit lege oficială în Marea Britanie

Legislația Brexit a guvernului britanic, care permite țării să părăsească Uniunea Europeană, a devenit în mod oficial lege marți 26 iunie, după ce regina Elizabeta a II-a a aprobat-o.

Reprezentantul Casei Comunelor, John Bercow, a anunțat că proiectul de retragere din Uniunea Europeană a primit consimțământul regal și a devenit lege în Marea Britanie. Anunțul a fost primit cu entuziasm de oficialii pro-Brexit.

“Trebuie să înștiințez Casa Comunelor, în conformitate cu Actul Regal de Încredere din 1967, că Majestatea Sa a dat consimțământul ei regal cu privire la Actul de retragere din Uniunea Europenă”, a spus Bercow.

Acest proiect de lege a fost în sfârșit aprobat, după luni de dezbateri. Legislația va
facilita întoarcerea sub jurisdicție britanică a mii de reglementări și constrăngeri impuse de Uniunea Europeană. Parlamentarii și membrii pro-UE ai Camerei Lorzilor au încercat să modifice această lege, pentru a atenua termenii plecării britanice din blocul UE.

Majoritatea schimbărilor propuse de legislatorii pro-UE au fost respinse, prin voturile parlamentarilor pro-Brexit. Parlamentarii pro-UE au declarat că vor încerca să înfrângă guvernul, cu privire la alte legi legate de UE, dacă acesta va încerca să forțeze un “Brexit dur”, care ar perturba legăturile economice strânse dintre Marea Britanie și Europa.

SURSA   Fox News   ABC News

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Emil Borcean

Emil Borcean

3 comentarii

 1. Emil Borcean
  27 iunie 2018

  Nu are rost sa ne reprosati noua opiniile celor care comenteaza. Nu restrictionam comentariile, cu conditia sa nu contina limbaj licentios si agresiv, si sa respecte un standard minim de gramatica a limbii romane.

  Daca nu va place comentariul lui Stefan, de ce nu polemizati cu dansul?

 2. Lola
  27 iunie 2018

  Maria dragă sau Ioana sau camelia sau orice nume gen teleshoping foloseai pe vremea când comentai pe la Mediafax, sunt absolut flatată că mă vrei introdusă în Dex că adjectiv.Din păcate(pentru tine, firește) nu pot spune că mă deranjează grija ta de a deflecta atenția de la subiectul comentariului luîndu-te la harță cu gramatica autocorectorul telefonului meu dar nici nu pot să nu remarc acuratețea și lipsa de idei a intervențiilor tale la persoană, tovărășești, pentru o exprimare decentă,politik correctă ca mai antărț pe mediafax unde nimeni nu te băga în seamă decât când, dacă nu urecheai gramatical vreun preopinent, făceai proces de bune intenții pesedeului într-un mod atât de candid încât trezeai câte o remarcă de genul”du-te fă și vezi-ți de cratiță”din partea câte unui comentator sictirit de insistența ta atât de transparenă de a prosti lumea. Apropo de subiect, cred că e cam târzior pentru mică Britanie brexitul ăsta și că dacă nu este urmat de left exit, mică Britanie de azi va deveni și mai mică Britanie de mâine.A nu-l trecut, când am fost acolo, îmi spunea un amic să mă feresc de locurile”unde nu se vorbește multă engleză”și de oamenii ce poartă”funny hats”.Destul de correct politic și gramatical perhaps…

 3. Lola
  27 iunie 2018

  Damn it, scăpai auto corectorul pe ultimele rânduri și “Anul” a devenit A nu-l”.Mă ierți Ioana, nu-i așea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian