FUNDATIA IOAN BARBUS

„Captivitatea rusă ucide!” – Un nou protest anti-Rusia la București

„Mii de soldați și civili au fost capturați de Rusia, iar mulți dintre ei se află în continuare acolo. Prizonierii ucraineni nu au nicio posibilitate de a comunica, nu li se acordă îngrijiri medicale, nu sunt vizitați de misiuni internaționale și sunt supuși presiunii fizice, psihologice, respectiv torturii în fiecare zi, de ani de zile!”

Un nou protest anti-Rusia e organizat sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 14:00, în Piața Universității de la București. Malva, Humanity UA, Heart in Action și alte organizații civice ucrainene care își desfășoară activitatea în România anunță că sâmbătă, 13 aprilie, va avea loc un nou protest anti-Rusia în București.

Acțiunea atrage atenția asupra prizonierilor militari și civili ucraineni care au fost capturați de Rusia și torturați în detenție.

„Captivitatea rusă ucide!

Pe 13 aprilie, în București și în multe alte orașe din întreaga lume se vor desfășura proteste menite să atragă atenția asupra acestei probleme.

Războiul sângeros al Rusiei împotriva Ucrainei se desfășoară de peste 2 ani, iar agresiunea rusă în Ucraina durează de 10 ani.

În tot acest timp, mii de soldați și civili au fost capturați de Rusia, iar mulți dintre ei se află în continuare acolo.

Prizonierii ucraineni nu au nicio posibilitate de a comunica, nu li se acordă îngrijiri medicale, nu sunt vizitați de misiuni internaționale și sunt supuși presiunii fizice, psihologice, respectiv torturii în fiecare zi, de ani de zile!

Rusia nu respectă niciuna din convențiile și acordurile internaționale referitoare la prizonieri!”

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Redacţia

Redacţia

Conservatori români

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian