FUNDATIA IOAN BARBUS

Echipa Trump: Avem mai mult decât dublul numărului de voturi necesare pentru a răsturna alegerile. Presa: Giuliani folosește vopsea de păr

Într-o conferință de presă de joi, echipa juridică a președintelui Donald Trump, condusă de Rudy Giuliani, a declarat că  Trump a câștigat alegerile “în mod decisiv” și a acuzat de fraudă de proporții Partidul Democrat reprezentat de Joe Biden, fraudă pentru care vor fi aduse “dovezi” în justiție. În conferința care s-a întins pe o oră și jumătate, echipa președintelui american a prezentat pe scurt o parte din fraudele pentru care vor fi aduse dovezi în Instanță.

Avocații au acuzat stânga de americană de un “plan centralizat pentru diverse tipuri de fraudă, concentrate în mod special în orașele mari și, după cum vă puteți imagina, în orașele mari controlate de democrați și cu o lungă tradiție de corupție”.

Demnă de OTV Dan-Diaconescu-În-Direct (echivalentul mai puțin bănos al Antenei 3, cunoscutul partener al CNN, principala televiziune de casă a Partidului Democrat din SUA) a fost relatarea generală a conferinței din presa mainstream. Începând cu presa de casă a stângii americane, trecând prin agențiile de presă internaționale și terminând, prin emulație și fără imaginație, cu practic toate sursele de știri din România.

Am putut astfel afla câteva elemente esențiale despre conferința de presă a echipei juridice a președintelui SUA:

  • că Giuliani transpiră;
  • și folosește vopsea de păr…
  • care curge.

“Avocatul persnal al lui Donald Trump, Rudy Giuliani, îl apără cu sălbăticie, dezlânat şi uneori suprarealist, pe Donald Trump”, scrie spotmedia.ro, într-un articol încadrat de reclamă la PSD despre vopseaua de păr a avocatului președintelui american.

Dezvaluirea bombă a ajuns în presa românească printr-o preluare din presa stângii radicale din Marea Brianie, Guardian.

Astfel am putut citi nimic despre cea mai importantă și plină de consecințe pentru întreaga lume discuție a momentului, din cel mai important stat din lume, pe Digi24, ProTV, Libertatea, Adevărul, dar și de pe Newsweek etc.

Fostul primar al New York-ului și avocatul președintelui, Rudy Giuliani, a declarat că în mai multe state, printre care Georgia, Pennsylvania, Michigan, Wisconsin, Nevada și Arizona, echipa juridică a președintelui Trump a găsit voturi fraudate în număr foarte, „mai mult decât dublul numărului de voturi necesare pentru a răsturna alegerile, în termeni de buletine de vot demostrabil ilegale”, scrie Daily Wire.

Giuliani a spus că în sprijinul acuzațiilor sale există mai multe “procese” și „declarații sub jurământ”, adăugând că fraudele elecgtorale s-au concentrat în „marile orașe” controlate de democrați. “Numărul cazurilor de fraudă electorală din Philadelphia ar putea umple o bibliotecă“, a spus Giuliani.

“Președintele conduce în noaptea alegerilor cu 700.000 sau 800.000 în Pennsylvania. Cumva a pierdut Pennsylvania. (…) Ceea ce a ieșit foarte repede la iveală e că nu vorbim fraudă electorală într-un singur stat. E un tipar care se repetă într-o serie de state, aproape identic. Pentru orice procuror experimentat, asta sugerează un plan centralizat pentru diverse tipuri de fraudă, concentrate în mod special în orașele mari și, după cum vă puteți imagina, în orașele mari controlate de democrați și cu o lungă tradiție de corupție. Numărul cazurilor de fraudă electorală din Philadelphia ar putea umple o bibliotecă”, a declarat Rudi Giuliani, tradus de Prodocens Media.  

În Continuare, un fragment din conferința de presă, în traducerea celor de la Prodocens Media:

“Cu doar câteva săptămâni în urmă au existat multiple condamnări pentru fraudă electorală. Am spus-o deseori sarcastic, dar e adevărat, că singura surpriză ar fi fost ca în Philadelphia să nu se producă înșelăciuni la aceste alegeri. Deoarece în ultimii 60 de ani au înșelat la aproape fiecare scrutin. La fel pot spune și despre Detroit. Fiecare dintre aceste orașe este controlat de democrați, ceea ce înseamnă că pot scăpa, indiferent ce vor să facă. Înseamnă că au un înalt grad de control asupra comisiei electorale, a forțelor de ordine și, din păcate, au și judecători prietenoși, care emit opinii ridicole și iraționale în favoarea lor.”

Apoi, Rudy Giuliani a vorbit despre câteva exemple concrete.

“Voturile prin poștă”

“Să începem cu lucruri concrete. În Pennsylvania diferența pentru Biden, care nu înseamnă victorie, fiindcă e fraudă, e de 69.140 de voturi. S-au numărat 682.770 de buletine, la care avem declarații pe propria răspundere că n-a existat nicio verificare în momentul în care au fost luate în calcul. Au fost voturi prin poștă. Buletinele de vot prin poștă sunt deosebit de predispuse la fraudă. Ne-au avertizat despre asta președintele Jimmy Carter și secretarul Baker, într-un raport de acum 12 ani, în care spuneau că votarea prin poștă este deosebit de predispusă la fraudă și că trebuie să ne gândim cu mare atenție dacă o facem vreodată, fiindcă se poate profita de ea. Judecătorul Souter, de la Curtea Supremă, a spus același lucru, într-un caz privind legea electorală. Chiar și The New York Times a scris articole despre cât de periculos e votul prin corespondență. E prima dată când facem asta pe scară largă și cred că am demonstrat că nu vorbim doar de o posibilitate, ci de o mare probabilitate a fraudei, mai ales dacă ai un plan. Foarte asemănător cu ce ne-a spus Joe Biden cu câteva zile înainte de alegeri, că are cea mai bună echipă de fraudă electorală din lume.

Au fost buni, dar nu atât de buni pe cât credeau, pentru că au făcut greșeli semnificative, la fel ca toți escrocii. Și i-am prins.”

“Blocarea observatorilor republicani”

“Una a fost îndepărtarea observatorilor electorali republicani. Aproape toate țările civilizate, chiar și țări precum Tanzania și locuri la care nu v-ați gândi, au reguli cu privire la inspectori, în special buletinele de vot prin corespondență, deoarece pot fi mai ușor fraudate. Pentru cei care n-au trimis niciodată un vot prin corespondență, am să arăt de ce este atât de ușor. Completezi un plic de genul acesta. În New York completezi districtul unde locuiești și secția unde votezi, numele și adresa și semnezi. Buletinul de vot se introduce în plicul interior, se sigilează toate și se trimit. Când se numără, aproape invariabil în SUA, până la înșelăciunea în masă care a avut loc la aceste alegeri, un inspector republican și unul democrat, precum și alții, dacă există alte partide, pot supraveghea desigilarea acestui buletin. Când alegerile erau cinstite, așa se făcea în toată America, pentru că singura dată când poți afla dacă e un vot fraudulos e atunci când analizezi plicul exterior. Când l-ai aprobat, se aruncă, s-a dus definitiv, și singurul lucru rămas e votul. Ar fi putut fi Mickey Mouse, un decedat, completat incorect, sau aceeași persoană de 30 de ori. Toate aceste lucruri s-au întâmplat. Putea fi gol. Nu vom ști niciodată.”

De exemplu, renumărarea din Georgia nu ne va spune nimic, deoarece aceste buletine de vot frauduloase vor fi numărate din nou, fără semnăturile care să le confirme. Deci, renumărarea lor nu înseamnă nimic deoarece, în Pennsylvania, unde avem probabil dovezile cele mai concrete, 682.770 dintre aceste buletine au fost numărate fără a fi inspectate, ceea ce le transformă în buletine de vot nule, care nu pot fi numărate. Trebuie scoase din calcul.

Să vă mai dau un exemplu. Avem 17.000 de buletine de vot provizorii în Pittsburgh. Știți ce este un vot provizoriu? Se întâmplă de obicei în felul următor, și este cazul la 15.000 din cele 17.000 amintite. Te prezinți în persoană în ziua votului, dorind să votezi.

– Domnule Giuliani, ați votat deja.
– Da? Nu-mi amintesc.
– Da. Ați trimis un vot în absență.
– Nu.
– Ba da.
– Ba nu.
– Ba da.

De ce s-a întâmplat asta de 17.000 de ori în Pittsburgh? De fapt, 15.000 de oameni, mai exact, care s-au dus să voteze în Pittsburgh și au descoperit că votaseră deja, conform mașinăriei electorale democrate. Au uitat? Atât de mulți oameni cu memorie slabă în Pittsburgh? Sau e altceva? După cum vor declara martorii, au fost instruiți de șefii democrați ca, atunci când au un buletin de vot care n-a fost repartizat nimănui, să-l repartizeze cuiva. Lui Rudy Giuliani.
Și, când vine Rudy Giuliani, care poate nici nu se prezintă la vot și îi dăm un vot provizoriu.”

“Acestea sunt dovezi circumstanțiale de fraudă.
Dovezile directe sunt oamenii care vor depune mărturie că așa li s-a întâmplat și lor.”

În continuare puteți urmări întreaga conferință:

P.S.

Au trecut un an când Hillary Clinton spunea că l-a “învins” pe Donald Trump în 2016. De fapt, pe tot parcursul celor patru ani ai președinției lui Trump, Clintoneasa a susținut că Trump e un “peședinte ilegitim“. Biden e de acord. Ce se întâmplă în aceste zile este o prelungire direască a ultimilor patru ani.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

Un comentariu

  1. Ivanovici Sorin
    22 noiembrie 2020

    Thanks a lot Costin !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian