FUNDATIA IOAN BARBUS

„Imperiul vrăjitoarelor” reunit la Moscova: Sprijin pentru Vladimir Putin și „blesteme” dușmanilor lui

La Moscova, la 6 aprilie anul acesta, va avea loc Summitul internaţional al vrăjitoarelor. După cum a declarat iniţiatoarea manifestării, şefa organizaţiei oculte „Imperiul celor mai puternice vrăjitoare”, Alena Polin, tema sumitului ca fi „creşterea nivelului de trai pe Pământ cu ajutorul magiei”, scrie Rador.

Vom discuta despre societatea bolnavă, incapacitatea oamenilor de a gândi raţional și despre schimbarea vieţii în bine şi cum putem ajuta la aceasta. La urma urmei, ajutorul acordat oamenilor în conștientizarea importanței vieții este în acelaşi timp şi un ajutor dat Pământului„, a declarat vrăjitoarea Polin.

Inițial, mai multe vrăjitoare din Rusia s-au adunat la Moscova pe 5 februarie pentru a organiza un „Cerc de Putere” în sprijinul președintelui Vladimir Putin. Vrăjitoarele au declarat că, chiar dacă Vladimir Putin a obținut la ultimele alegeri 77 la sută din sufragii, el oricum are nevoie de sprijin, scrie moldova.org.

Dar popularitatea lui Putin a scăzut de la ultimele alegeri, iar un sondaj realizat de Levada Center în ianuarie anul acesta arăta că 45% dintre ruși cred că țara lor se îndreaptă într-o direcție greșită, cea mai mare cifră din ultimii 13 ani.

În goana după beneficii personale, oamenii au uitat că Pământul este un organism viu. Este important să înțelegem valoarea vieții și să o protejăm. Orice viață – a sa, a apropiaţilor, a străinilor, a păsărilor, a animalelor şi a copacilor. Omul modern este un consumator și nu se gândește nici măcar la viața sa, aşa că ce să mai zicem de viaţa altcuiva”, a declarat șefa vrăjitoarelor citată de Rador.

Organizația „Imperiul celor mai puternice vrăjitoare” a ținut ceremonia din 5 februarie într-o vilă din Moscova, pentru a-l sprijini pe Putin să facă față problemelor internaționale.

 „Situația din țară este dificilă și dorim să-l sprijinim pe președintele cu forțele pe care le deținem”, a spus una din vrăjitoare citată de presa rusă și de moldova.org.

Îmbrăcate în mantale negre și citind cărți de vrăjitorie, ele și-au folosit puterile magice pentru a insufla noi puteri în Rusia, scrie moldova.org.

„Cine aude și nu aude, cine vede și nu vede, cine a fost și va fi, nu va uita cuvântul meu: Ridică marea putere a Rusiei, îndreaptă calea lui Vladimir Putin cu adevărat și drept, prin cuvântul meu”, este doar un fragment din incantaţie.

Întreaga ceremonie a durat vreo 20 de minute. Vrăjitoarele i-au dat putere liderului de la Kremlin, dar i-au și blestemat pe duşmanii săi. Este adevărat că ele nu au putut spune cine sunt aceștia, adaugă moldova.org.

SURSA   Rador,Moldova.org|Levada Center

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

1 Comment

 1. Dorin
  22 February 2019

  Ai fi tentat(ă) să spui ceva despre râsu*-plânsu*, dar aici e ceva dincolo de asta !!!

  Cu orice asemenea prilej iese la iveală un specific asiatic despre care am mai vorbit aici – inapetența acestor urmași de călăreți-prădători pentru învățăturile adânci ale Creștinismului !
  Chiar evreul creștinat Tarkovski a arătat, în toate filmele-eseurile sale, această prezență mazdeeană în cultura quasi-creștină a rușilor… Cu toate reușitele celor cu adevărat smeriți dintre ei, grosul mujicilor și al aristocraților le-a rămas atins de aripa discretă a demonului…

  Iar în privința tovărășelelor vrăjitoare, surori întru extaz și agonie cu tavarișci dughin, avem a le „consilia” următoarele:
  # titlul seminarului putea fi mai adus din condei: „creșterea nivelului de trai în lumina indicațiilor tov. putinovici, etc…”
  # clarificarea situației – este vorba de „tatăl” pământ și „mama” natură, sau de „mama” rusie?
  # tov. putinovky are nevoie de sprijin cu cât are procentul de popularitate mai sus – la 99,99% va avea nevoie de sprijin vrăjitoresc complet, că deja sunt semne că a luat-o razna…
  # e o greșeală copilărească să se țină adunătura într-o vilă ! Toată lumea știe că o veritabilă șleahtă de vrășitoare se adună într-o scorbură în pământ, în fum de pucioasă și noviciok…
  # iar asigurarea unui singur cerc de putere este, zău, o chestie de începătoare… E nevoie de 3 (trei) cercuri în jurul parangheliei, ultimul fiind asigurat de o spirală a adepților Misa-bivolaru…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ce ai mai putea citi