FUNDATIA IOAN BARBUS

Informații despre criminalitatea refugiaților în ziarul Stuttgarter Nachrichten

Din data de 23 august, anul curent:

În prima jumătate a anului 2018, în landul Baden-Württemberg s-au înregistrat mai multe atacuri violente asupra cetățenilor decât în ​​aceeași perioadă a anului precedent. Acest lucru reiese din statisticile Oficiului de Stat pentru Investigații Penale (LKA), făcute disponibile ziarului nostru.

Conform cifrelor oficiale, numărul cazurilor de așa-numite infracțiuni de agresiune în spații publice a crescut cu aproximativ 5% în primele șase luni ale acestui an, ajungând la mai mult de 12.240 incidente. Printre suspecți, conform informațiilor obținute de ziarul nostru, se numără în mod disproporționat numeroși refugiați.

Un purtător de cuvânt al poliției din Stuttgart a confirmat această evoluție și pentru capitala landului (orașul Stuttgart, n. trad.). În primele șapte luni ale acestui an, comparativ cu aceeași perioadă a anului precedent, s-a înregistrat o ușoară creștere a delictelor agresive în locurile publice din Stuttgart, a afirmat el.

Gewalt auf Straßen und Plätzen nimmt zu – Stuttgarter Nachrichten

Un astfel de “delict agresiv” este descris în ediția din 6 septembrie a ziarului. Este vorba despre cazul unui bărbat care în dimineața zilei anterioare fusese tâlhărit în stradă de doi tineri, descriși de martorii oculari ca fiind de “origine africană”.

Victima se afla în stare de inconștiență pe caldarâm. Doi bărbați s-au apropiat de persoana respectivă, au ridicat-o în șezut, au încercat să o trezească și să vorbească cu ea. Martorii oculari au crezut că intervenția celor doi bărbați era în ajutorul celui care zăcea inconștient în stradă. Însă adevărata intenție a presupușilor salvatori a devenit rapid evidentă: jefuirea celui găsit pe trotuar.

Potrivit poliției, făptașii au percheziționat buzunarele victimei și au sustras banii și telefonul mobil. Acest lucru nu a fost suficient. L-au lovit pe bărbatul inconștient de mai multe ori cu picioarele înainte să fugă.

Criminalitatea stradală din land este în creștere – cazul subliniază acest lucru. Victima a fost dusă în cele din urmă la spital, de către un echipaj de ambulanță. Acum poliția îi caută pe făptași. Ambii infractori ar trebui să aibă între 20 și 30 de ani. Aceștia au o culoare închisă a pielii și ar putea fi, potrivit martorilor, de origine africană. Se pare că s-au adresat victimei într-o limbă germană corectă. Unul dintre infractori era subțire și avuea păr negru scurt, ras pe laterală. Purta un pulover gri și negru cu dungi încrucișate, blugi de culoare albastră și pantofi negri. Celălalt avea o statură solidă și un păr negru scurt.

Hilfloser auf offener Straße misshandelt – Stuttgarter Nachrichten

În ediția din 6 septembrie ziarul îl citează pe Boris Palmer, primarul general al orașului Tübingen:

Potrivit lui Boris Palmer (Partidul Verzilor), primarul general al orașului Tübingen, refugiații delincvenți trebuie să fie scoși din orașe. „Luați-i de sub protecția comunităților unde comit astfel de infracțiuni și, în numele lui Dumnezeu, duceți-i în cazărmile lui Horst Seehofer din pădurea bavareză”, a declarat Palmer joi la stația de televiziune Sat.1. Acolo nu pot face niciun rău și procedura de azil s-ar putea încheia în liniște, urmată de deportare.

Palmer a susținut că partidele de stânga și de dreapta ar trebui să se unească pentru a rezolva împreună problema. „Cred că ar fi bine dacă cancelarul ar propune să creăm o deschidere în legea privind imigrația, pentru imigranții decenți, iar în ce privește deportările să ne concentrăm auspra infractorilor. Îi luăm pe răufăcătorii și scandalagii din comunități și îi băgăm în centrele de primire ale statului.“ Ambele tabere politice ar avea dificultăți în acest sens, însă: “Trebuie să deportăm mai eficient în cazul celor care sunt condamnați. Cei care comit crime trebuie să fie primii care să plece din țară.“

Aceasta deoarece teama din rândul populației este justificată, a afirmat Palmer. “Din punct de vedere procentual, printre refugiați sunt mai multe persoane care comit infracțiuni grave, decât printre germani.” Cetățenilor ar trebui să le fie oferită siguranța că aceia care sunt deja în vizorul poliției nu-și mai pot face de cap pe mai departe în orașe și vor fi neutralizați.

Boris Palmer: Straffällige Asylbewerber müssen raus aus den Städten – Stuttgarter Nachrichten

SURSA   Stuttgarter Nachrichten (1)   Stuttgarter Nachrichten (2)   Stuttgarter Nachrichten (3)

Emil Borcean

Emil Borcean

Un comentariu

 1. Lola
  7 septembrie 2018

  1-nu înțeleg onorată redacție, de ce-i catalogati pe acești indivizi”cu păr negru,scurt” sub termenul”refugiat”și nu”individ cu aparență asiatica”, “tânăr”,”suferind de probleme mentale”sau chiar”cetățean francez”!
  2-Nu înțeleg de ce dacă înjunghierea este o infracțiune atât de”ușoară”conform unui ofițial neamț, cu 5%mai grea decât dagul cu tramvaiul fără bilet de ex. de ce nu se oferă chiarel în calitate de victimă, ca să râdă pe urmă,impreună cu performerul asian și mullahul aferent, de bigotismul, rasismul,xeno-islamofobismul și weiss suprematismului lui hanzi având ,în tot acest timp cuțitul înfipt în burtă!
  3-există vreo similitudine între aceste statistici rasiste din germania socialist cretin demoncrată și o republică mai la est cu privire la infracțiuni(păstrând proporțiile) hazlii și neînsemnate (dar numai pentru politicieni)comise de membrii unui grup sudasian cu păr negru, scurt, tot cetățeni francezi sau nu?
  4-Eh, eu și întrebările mele idioate!Sunt prea bătrână ca să mai pot fi(re)educată…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Campania pentru “alegerile” la președinția Rusiei programate pentru 15-17 Martie se înfierbântă. Nu încape îndoială că Vladimir Vladimirovici va fi “reales la al N-șpelea congres”, dar întrebările pasionante care rămân sunt: 1) Câți contracandidați vor fi lăsați în cursa electorală măcar așa, de ochii lumii? 2) Cine va mai fi aruncat din tren înainte de …

Putin-stalin-1000x600-11

Comunitatea ucraineană din București invită publicul și presa să participe la un marș care marchează doi ani de la invazia Rusiei din Ucraina – „un moment greu, 24 februarie 2024, comemorarea unei zile negre din istoria noastră și din istoria Europei, momentul declanșării invaziei pe scară largă de către Federația Rusă și generarea celei mai …

protest ucraina arcul de triumf
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian