FUNDATIA IOAN BARBUS

Mike Pence respingere cererea democraților privind înlăturarea Președintelui Trump prin invocarea amendamentului 25

Vicepreședintele SUA a refuzat invocarea celui de-al 25-lea amendament care putea duce la înlăturarea de la putere a Președintelui Donald Trump înainte de învestirea lui Joe Biden.

Mike Pence a spus, potrivit Epoch Times, că aplicarea amendamentului 25 acum, cu câteva zile înaintea expirării mandatului Președintelui SUA, ar crea un „precedent teribil”, că acest demers nu este în interesul națiunii și nici nu este constituțional.

Într-o scrisoare adresată șefei Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi, Mike Pence a acuzat politicianismul democraților.

Săptămâna trecută, nu am cedat presiunii de a-mi exercita puterea dincolo de autoritatea constituțională pentru a determina rezultatul alegerilor. Nu voi ceda acum jocurilor politice din Camera Reprezentanților, jocuri făcute într-un moment atât de grav din viața națiunii.

Adoptat în 1967, amendamentul 25 reglementează situațiile în care Președintele SUA ar fi în incapacitatea de a-și exercita puterea.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Redacţia

Redacţia

Conservatori români

2 comentarii

  1. republican
    13 ianuarie 2021

    Viitorul presedinte american (2025-2033).

  2. Cristi
    13 ianuarie 2021

    Mare articol. Felicitari autorului…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian