FUNDATIA IOAN BARBUS

Parler revine online: „vă vom primi, curând, pe toți înapoi”

Site-ul Parler, parler.com, se află din nou online. CEO-ul Parler, John Matze, care a trebuit să se ascundă împreună cu familia din pricina amenințărilor cu moartea pe care le-a primit, are un scurt mesaj la reapariția online a Parler.

„Pare că acum a revenit vremea să vă reamintim tuturor – și acelora care ne iubesc, cât și acelora care nu urăsc – de ce am pornit această platformă. Credem că dreptul la intimitate este primordial, iar libertatea de exprimare este esențială, mai ales în social media. Dintotdeauna scopul nostru a fost de a furniza o agora nepartizană, în care indivizii se pot bucura de privacy și libertate de exprimare și își pot exercita ambele drepturi. Vom rezolva orice provocare care ne stă înainte și vă vom primi curând pe toți înapoi. Nu vom lăsa să piară discursul civilizat.”

Înființată în 2018 ca alternativă la Twitter, platforma de socializare Parler a fost scoasă în 10 ianuarie de pe serverele Amazon Web Services, în contextul represaliilor BigTeh contra libertății de exprimare. Aplicația a fost scoasă de Google și Apple dintre aplicațiile pe care pot fi downloadate. Președintele Donald Trump ar fi urmat să îți facă un cont Parler, după ce îi fusese închis contul de Twitter. Parler a dat Amazon în judecată, acuzând practici monopoliste. În urmă cu o lună, Parler avea 2,3 milioane utiliatori activi.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Redacţia

Redacţia

Conservatori români

3 comentarii

  1. […] Înființată în 2018 ca alternativă la Twitter, platforma de socializare Parler a fost scoasă în 10 ianuarie de pe serverele Amazon Web Services, în contextul represaliilor BigTeh contra libertății de exprimare. Aplicația a fost scoasă de Google și Apple dintre aplicațiile pe care pot fi downloadate. Președintele Donald Trump ar fi urmat să îți facă un cont Parler, după ce îi fusese închis contul de Twitter. Parler a dat Amazon în judecată, acuzând practici monopoliste. În urmă cu o lună, Parler avea 2,3 milioane utiliatori activi, scrie În Linie Dreaptă. […]

  2. Snow1947
    18 ianuarie 2021

    Vă citesc cu interes din vremea patrupedului.Felicitări.
    O rugăminte, ce stiți/credeți, această înregistrare este reală sau editată?

  3. Snow1947
    18 ianuarie 2021

    Cu mii de scuze, nu am puns link-ul
    https://www.youtube.com/watch?v=BRZEs9BRGK4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian