FUNDATIA IOAN BARBUS LOGO SM

Rasmussen anunță că președintele Trump este văzut favorabil de 39% dintre votanții negri din SUA

Etichete:

Luni 13 august, Rasmussen Reports a anunțat că indicele de favorabilitate al președintelui Trump printre votanții negri din SUA s-a situat la 31%. Today’s @realDonaldTrump approval ratings among black voters: 31% This day last year: 18% https://t.co/mazBCWoIMy @POTUS @realDonaldTrump pic.twitter.com/qQEDamXmSB — Rasmussen Reports (@Rasmussen_Poll) August 14, 2018 Astăzi, joi 16 august, aceeași instituție de sondaj …

Luni 13 august, Rasmussen Reports a anunțat că indicele de favorabilitate al președintelui Trump printre votanții negri din SUA s-a situat la 31%.

Astăzi, joi 16 august, aceeași instituție de sondaj și cercetare socială a anunțat că indicele de favorabilitate al președintelui Trump printre votanții negri din SUA s-a ridicat la 36%. Această cifră este cu 19 puncte procentuale mai mare decât cea din aceeași zi a anului trecut.

Este un prag istoric și pentru partidul Republican. Cel mai mare procentaj de voturi din partea negrilor pentru un candidat Republican la președinție a fost 12% pentru Bob Dole, în 1996.

Explicația acestei creșteri spectaculoase constă în faptul că politicile administrației Trump fac viața mai bună pentru americanii negri, în timp ce politicile predecesorului său au fost un eșec.

Succesul administrației Trump în rândurile negrilor se sprijină pe două realizări deosebite:

  • Rata de șomaj în rândul negrilor a atins în luna mai a acestui an cel mai scăzut nivel din ultimele decenii: 5,9%, adică cel mai scăzut procentaj din 1972.
  • De asemenea, sub Trump, criminalitatea a scăzut semnificativ în cele mai mari orașe americane, față de ultimii doi ani ai lui Obama, astfel fiind salvate numeroase vieți negre.

BET founder: Trump’s economy is bringing black workers back into the labor force from CNBC.

SURSA   San Diego Kusi News

Emil Borcean

Emil Borcean

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *