FUNDATIA IOAN BARBUS

Site-ul ILD a fost azi ținta unui atac “din Rusia”

Site-ul ILD, inliniedreapta.net, a fost ținta unui atac “din Rusia” în dimineata zilei de 10 martie 2022, conform companiei britanice care ne găzduiește. ILD a fost, în ultimii ani, de mai multe ori ținta unor atacuri care își au originea în Rusia. 

Până în jurul ore 14.00, site-ul inliniedreapta.net nu a fost accesibil ca urmare a acestui atac, iar vizitatorii au fost întâmpinați de mesajul:

"This site can’t be reached. inliniedreapta.net took too long to respond."

Tehnicienii din UK spun că au remarcat  “o mare cantitate de trafic din Rusia care a lovit serverul”. 

"I have seen a large amount of traffic from Russia hitting the server, I have taken some steps to block this traffic and I have restored access to your sites."

E vorba de “a large scale DDOS attack in real time to your server”, “a large amount of traffic from Russia hitting the server”.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

 

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Campania pentru “alegerile” la președinția Rusiei programate pentru 15-17 Martie se înfierbântă. Nu încape îndoială că Vladimir Vladimirovici va fi “reales la al N-șpelea congres”, dar întrebările pasionante care rămân sunt: 1) Câți contracandidați vor fi lăsați în cursa electorală măcar așa, de ochii lumii? 2) Cine va mai fi aruncat din tren înainte de …

Putin-stalin-1000x600-11

Comunitatea ucraineană din București invită publicul și presa să participe la un marș care marchează doi ani de la invazia Rusiei din Ucraina – „un moment greu, 24 februarie 2024, comemorarea unei zile negre din istoria noastră și din istoria Europei, momentul declanșării invaziei pe scară largă de către Federația Rusă și generarea celei mai …

protest ucraina arcul de triumf
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian