FUNDATIA IOAN BARBUS

SUA alocă 350 de milioane de dolari Forțelor Armate ale Ucrainei

Statele Unite au alocat 350 milioane USD pe anul 2019 în sprijinul Forțelor Armate ale Ucrainei și intenționează să continue exercițiile internaționale Sea Breeze.

Înaltul oficial al Apărării și atașatul de apărare la Ambasada SUA din Ucraina, colonelul Thomas Wofford, a declarat acest lucru la Mariupol pe 6 martie, potrivit site-ului web al Consiliului Municipal Mariupol.

“În acest an am alocat 350 milioane USD în sprijinul Forțelor Armate. Acum vrem să acordăm mai multă atenție forțelor navale. Vom continua, de asemenea, exercițiile militare anuale comune Sea Breeze”, a spus el, subliniind faptul că Statele Unite sprijină activ Ucraina în probleme de securitate.

După cum s-a raportat, la 6 martie reprezentanții Biroului Atașatului Militar de la Ambasada SUA din Ucraina au vizitat Mariupol. Aceștia s-au întâlnit cu reprezentanți ai consiliilor locale și regionale și au discutat probleme de apărare și cooperare ulterioară.

SURSA   UKRINFORM

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

Un comentariu

  1. Dorin
    8 martie 2019

    Probabil că implicarea militară mai consecventă a SUA a salvat Ucraina de alte „sovietisme” de tip nou ale sataniștilor de la kremlin…
    Interesant că nu ni se mai relatează nimic din fâșia de la vest de Nipru ! Ar merita un reportaj sub acoperire din „teritoriile rusofile” furate de la Ucraina.
    Oare de ce nu mai dau nici un semnal mediatic tătarii din Crimeea ??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian