FUNDATIA IOAN BARBUS

Vești bune din Rusia: a luat foc o mare navă de desant a Flotei de Nord

Mitrofan Moskalenko, o navă militară rusă de desant aparținând Flotei de Nord, a luat foc pe 27 mai 2019, în portul rus Severomorsk, anunță pe Facebook ofițerul Forțelor Armate Ucrainene Anatolie Stefan.

„Vești bune din Rusia: A a ars o mare navă a Flotei de Nord”, scrie site-ul polonez fronda.pl.

„Severomorsk … marea navă de desant a Flotei de Nord, Mitrofan Moskalenko, este în flăcări în port”, scrie acesta într-o postare în care a publicat și o secvență video, scrie apostrophe.ua.

Conform publicației ruse Murmanskul de searăincendiul a fost transmis în direct de grupul „Severomorsk” de pe VKontakte.

Puteți urmări mai jos înregistrarea de pe VK.

Martorii au declarat că nava nu e în flăcări pentru prima dată, scrie Murmanskul de seară. Nava e scoasă din uz și așteptă în port pentru a fi trimisă la reciclare, conform publicației ruse.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian