FUNDATIA IOAN BARBUS

Sex, KGB și Jeffrey Epstein

A fost Jeffrey Epstein legat de CIA sau alte servicii?

Putem avea încredere în procurorul general William Barr de a desluși toate ițele scandalului Jeffrey Epstein? Un grup de stânga, Institutul pentru acuratețe publică, afirmă că Epstein a debutat în 1973 ca profesor de matematică datorită lui Donald Barr, tatăl lui William, care era director al școlii de elită Dalton. Donald Barr l-ar fi angajat pe Jeffrey Epstein în pofida faptului că acesta nu deținea o diplomă universitară. În necrologul său din New York Times se notează că Donald Barr aparținea Biroului de Servicii Strategice (mai bine cunoscut sub numele de OSS, precursorul CIA). În necrolog se spune că Barr fiul a fost afiliat cu CIA, succesorul OSS.

Într-o biografie se spune că William Barr s-a născut în New York City, în ziua de 23 mai 1950. El a obținut diploma de licență în guvernanță (1971) și un master în studii chineze și de guvernanță (1973) de la Universitatea Columbia. A urmat apoi universitatea George Washington, obținând diploma de drept în 1977. A lucrat pentru CIA, în calitate de analist, în perioada studiilor sale la acea facultate de drept.

Barr are o reputație conservatoare solidă de om al legii și ordinii.

Epstein era foarte apropiat de oficiali israelieni de vârf. KGB-ul s-a infiltrat și în stabilimentul israelian de servicii secrete.

Cartea Un băiat foarte principial scrisă de fostul ofițer CIA Mark A. Bradley spune povestea comunistului Duncan Lee, care s-a infiltrat în OSS pentru sovietici și nu a fost niciodată dat în judecată sau condamnat. Elizabeth Bentley, care a dezertat cauza comunistă, l-a expus pe Lee dar el a negat până la moarte asocierea sa cu comuniștii. În cele din urmă a fost demascat definitiv ca agent sovietic în urma interceptărilor Verona, efectuate de NSA, a numeroase mesaje sovietice. Unul dintre aceste mesaje îl menționa pe Lee, care lucra direct pentru directorul Donovan al OSS, sub numele conspirativ „Koch”.

Donovan l-a descris drept un „băiat foarte principial”, care nu și-ar trăda țara.

Interceptările efectuate de NSA nu au fost folosite la vremea respectivă pentru a-l trimite pe Lee în fața tribunalului, din cauza necesității de a nu deconspira față de sovietici succesul acestei supravegheri secrete. „Tristul adevăr”, remarcă Mark LaRochelle, ”este că Lee a fost doar unul dintre mulți alți agenți sovietici identificați în OSS. Printre ei, așa cum știm acum din numeroase surse impecabile, s-au numărat Maurice Halperin, Carl Marzani, Franz Neumann, Helen Tenney, Julius și Bella Joseph și Donald Niven Wheeler, colegul de clasă al lui Lee de la Oxford.”

Neil W. McCabe de la Human Events a raportat că David Petraeus, directorul pătat al CIA din perioada Obama, și amanta sa Paula Broadwell au apărut împreună ca un cuplu la cina anuală a Societății OSS din 27 octombrie 2012 și „au socializat ca un cuplu la recepția VIP” înainte de cină. Ziarul Washington Post a fost foarte stingherit de faptul că redactorul său local Vernon Loeb a fost scriitorul-fantomă al biografiei lui David Petraeus, publicată ca fiind scrisă în mod oficial de Paula Broadwell, fără să aibe habar despre relația sexuală dintre cei doi.

William Barr ar trebui să descopere toate dedesubturile și motivele pentru care serviciile noastre de informații au fost infiltrate de KGB. Este un scandal, iar scandalurile sexuale merg foarte adânc. Acest lucru va duce la aflarea celui sau celor care îl controlau pe Epstein.

Suspectul meu – rușii.

Cliff Kincaid

PRELUAT DIN   America’s Survival

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Emil Borcean

Emil Borcean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian