Fotoreportaj inedit de 2 Mai 2012

  9

  Comitetul Central al nostalgicilor după URSS se întreba ieri:

  „Aceasta era anul trecut… ce va fi anul acesta?”

  Fotoreportaj: Un nou protest inedit de 1 mai 2011 – Mîna de Lucru

  Pleoştit 1 Mai 2012. Vremuri de criză şi austeritate. Sugrumătorii de mai an s-au împuţinat, răpuşi de exploatarea omului de către om şi ultimele zvârcoliri ale capitalismului în putrefacţie. Albumul cu amintiri revoluţionare a rămas singura consolare în ţara asta nedreaptă şi opresivă.

  Oare ce va fi anul acesta…

  Şepcile semeţ pe frunte, căci Mîna de Lucru s-a întors, cu un look nou şi cool şi un surplus de hotărâre şi vigoare!

  Print Friendly, PDF & Email
  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentFelix, Pontifex Maximus
  Articolul următorPonta și cele trei plicuri
  Emil Borcean
  În 1985 am absolvit facultatea de geologie din București. După trei ani de stagiatură la mina de cărbune din Anina, în Banat, am renunțat la geologie și am învățat să fiu programator software. Am plecat din România în 1990, toamna. Am trăit patru ani în Anglia, 19 ani în Canada și aproape doi ani în Germania. M-am întors nu demult în țară. În 2007 am creat blogul Patrupedbun.net, care în 2010 a fuzionat cu blogul Dreapta.net. Din această fuziune s-a născut ILD.

  9 COMENTARII

  1. La festivitatile de 1 mai din Chicago au fost si teroristii comunisti Bill Ayers si Bernardine Dohrn. Detalii despre ei si admiratorii lor din Romania: Terorismul comunist al Weather Underground promovat la Cluj

   Ei sint emblemele stingii ocupiste de pretudindeti, din Chicago pina la Cluj. Chiar daca multi dintre ocupisti nu ii cunosc, le poarta si le raspindesc ideile. Cu bita.

   Miscarea totalitara Occupy Wall Street, fac deja in SUA ceea ce autorii de pe voxpublica, antena3 si criticspanac doar viseaza. haos:

   asambleaza bombe si pungi cu fecale. cu ele vor sa stringa ciocoii SISTEMULUI de git.
   Police Seize Bombs, Rocks, Pry Bars & Bags of Sh*t From #Occupy Seattle Goons

   dar nu va lasati pacaliti, extremistii sint in alta parte, aflam de pe presseurop, presa paltita de noi toti, din bani de la bugetul UE:
   Extrema dreaptă profită de criză

  2. Cei de la yahoo incearca sa explice ca cei care vroiau sa arunce in aer cateva obiective – nu erau reprezentativi ai miscarii Occupy Wall Street: Cleveland won’t renew Occupy group’s permit

   Ca sa nu mai zic ca atunci cand senatoarea Gifford a fost impuscata – nu s-au sfiit sa dea vina pe Tea Party…
   Fara absolut nici o dovada sau macar sa astepte definitivarea anchetei.

  3. Foarte, foarte interesant interviul si punctele de vedere stanga /dreapta plus colajul fox.

  4. 3, doamne, si toti 4.
   Liviu Mihaiu, Ciprian Siulea, Costi Rogozanu si Radu Iliescu:

   Din punctul meu de vedere, în ultimii 22 de ani anticomuniştii puri şi duri au fost mai agresivi, deplasaţi şi nocivi decît foştii demnitari comunişti. Şi sper, totuşi, ca obsesiile lor să devină istorie cît mai curînd, pentru că grotescul e deja copleşitor.

   oricine mai bine decit anticomunistii, chiar si comunistii insisi.

  5. Radu Iliescu e un hippie musulman, nu merita luat in seama. Citeaza Gandeste.org si pune imagini care spun ca Netanyahu rade „Palestina” de pe harta. Costi Rogozanu e de nu stiu cate ori mai interesant, ceea ce spune multe despre „fratele” Iliescu. 🙂

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here