Marian Munteanu despre Dan Puric, despre Alexandr Dughin

Marian Munteanu spune că partidul lui, „Alianța Noastră România” este pro-occidental și pro-NATO. Spune, că doar nu l-o durea gura.

Dan Puric semnează listele de susținători ai lui Marian Munteanu-ANR (4 dec. 2016, Piața Universității)

– altfel, MM spune și că România trebuie să fie un „stat tampon” (între Rusia și Occident), ceea ce cu greu poate fi tradus în termeni practici prin altceva decât prin ieșirea noastră din NATO.

– pentru MM, susținerea primită de la Dan Puric, care a semnat lista de susținători a ANR, este o onoare. Puric, prezent pe lista lui Dughin de prieteni ai Rusiei și colaborator al Securității înainte și după  89, se declară deschis drept un admirator al lui ideologului rus:

 

„Ucideți, ucideți, ucideți!” (Alexandr Dughin, 2014)

În urmă cu doi ani, Dughin a cerut uciderea sistematică a ucrainenilor care, potrivit lui, nu ar aparține speciei umane. „Ucideți, ucideți, ucideți”, a spus el. „Nu mai este nimic de discutat. Spun asta ca profesor.” În aceeași perioadă, Dughin scria pe Facebook: „Ucraina ar trebui să fie curățată de idioți. Sugerez genocidul cretinilor”.

 vedeți și Dan Puric: Să ne unim cu Rusia, în ceaușism era mai bine!

4 gânduri despre “Marian Munteanu despre Dan Puric, despre Alexandr Dughin

  1. Lasati-l pe Marian Munteanu ca asta nici macar nu intra in Parlament si vedeti mai degraba de Sebastian Ghita si PRU (Partidul Rusia Unita.. pardon Partidul Romania Unita). Astia-s cei mai periculosi acuma.. Au si televiziune si sunt pe toate posturile de dimineata pana seara..

  2. @Costin Andrieş: Dap, merci. Problema va fi daca vor intra in Parlament, pentru ca atunci vor avea un alt statut si o vizibilitate mai mare.

    Imagineaza-ti un troll pro-rus la tribuna Parlamentului… sa ceara in gura mare inchiderea bazei de la Deveselu, alungarea „cotropitorilor imperialisti” de la Mihail Kogalniceanu si retragerea Romaniei din NATO..

Lasă un comentariu

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.